Ο Χρήστος Αφρουδάκης προπόνησε τους Μίνι Παίδες της Βουλιαγμένης (pics)

Gazzetta team
Ο Χρήστος Αφρουδάκης προπόνησε τους Μίνι Παίδες της Βουλιαγμένης (pics)

bet365

Τρελάθηκαν οι "μπέμπηδες" της Βουλιαγμένης όταν έμαθαν ότι ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης θα προπονηθεί μαζί τους.

Μια διαφορετική προπόνηση πραγματοποίησαν οι Μίνι Παίδες της Ακαδημίας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας, Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια ήταν στη θέση τους στην Ακαδημία του ΝΟΒ και έγινε ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών, έκανε προπόνηση μαζί τους!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Βουλιαγμένης:

«Στη Βουλιαγμένη είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το «φυτώριο» των Αθλητικών μας Ακαδημιών, αφού η φιλοσοφία μας είναι να δουλεύουμε με τα δικά μας παιδιά από την τρυφερή ηλικία και να δημιουργούμε τους δικούς μας αθλητές.

Η προπονητική διαδικασία που ακολουθεί ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης στις Αθλητικές Ακαδημίες του, συνδυάζει τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη, προσφέροντας ολοκληρωμένη πρακτική και θεωρητική ενδυνάμωση.

Πολύ σημαντικό στοιχείο αποτελεί η διδασκαλία από τους «μεγάλους». Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να «πέφτουν» στο νερό για προπόνηση μαζί με τους εκκολαπτόμενους μικρούς υδατοσφαιριστές, πρωταθλητές της Βουλιαγμένης, με στόχο οι μικροί να μάθουν από τους μεγάλους. Τα παιδιά μας να μαθαίνουν από δικά μας παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, στην προπόνηση των Μίνι Παίδων – ηλικίας 11-13 ετών – έπεσε στο νερό ο Αρχηγός της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Α1 του Ν.Ο.Β. Χρήστος Αφρουδάκης. Ο διεθνής υδατοσφαιριστής και γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης, έχει γράψει λαμπρή ιστορία στην υδατοσφαίριση, κατακτώντας σειρά εγχώριων και διεθνών διακρίσεων.

Η συμμετοχή του Χρήστου στην προπόνηση δίδαξε στα παιδιά μυστικά του αθλήματος στην πράξη, προσφέροντάς τους παράλληλα ισχυρό κίνητρο και ενθάρρυνση για να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στο άθλημα.

Με αυτόν τον τρόπο μεταλαμπαδεύεται η γνώση, η τεχνογνωσία, η προσήλωση και η αγάπη για το άθλημα. Όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα