ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: Ανανέωσε για 2 χρόνια την Σταματοπούλου

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για 2 χρόνια την Σταματοπούλου

Ολυμπιακός: Ανανέωσε για 2 χρόνια την Σταματοπούλου

Κάτοικος Πειραιά έως και το 2022 θα παραμείνει η νεαρή τερματοφύλακας Ιωάννα Σταματοπούλου.

Μετά από την Άλκηστης Αβραμίδου ,την Χριστίνα Τσουκαλά, την Χρυσή Διαμαντοπούλου, την Νικόλ Ελευθεριάδου και την Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Σταματοπούλου. 

Η νεαρή διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του Πειραιά που πέρσι είχε υπερασπιστεί με επιτυχία το τέρμα του Ολυμπιακού στους τελικούς υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Σταματοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ιωάννα Σταματοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Μετά από 8 χρόνια εδώ αισθάνομαι την ομάδα σαν την οικογένεια μου και η ανανέωση της συνεργασίας μου είναι αυτό που ήθελα εξ’ αρχής. Είμαι σίγουρη ότι και τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και θα διευρύνουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας τους στόχους μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να κυλήσει φυσιολογικά η σεζόν, χωρίς τα γεγονότα που στιγμάτισαν την προηγούμενη».