Πόλο-Covid-19: Γιατί ανακοινώθηκε ο Πρέκας και όχι οι άλλοι 4 θετικοί;

Αντώνης Πατσούρας
Πόλο-Covid-19: Γιατί ανακοινώθηκε ο Πρέκας και όχι οι άλλοι 4 θετικοί;

bet365

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε μόνο το όνομα του Μανώλη Πρέκα αλλά όχι και των άλλων 4 μελών της εθνικής ανδρών που βρέθηκαν θετικοί στον covid-19.

Οι μέρες περνούν αλλά καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για τα 4 μέλη (ή 5) μέλη της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών της Ελλάδος που βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά.

Τα μέλη των εθνικών ομάδων (άνδρες-γυναίκες) υποβλήθηκαν σε νέα τεστ το πρωί της Τετάρτης (5/8) στον Άγιο Κοσμά αλλά ακόμη να μάθουμε επίσημα ποιοι είναι οι άλλοι 4 που βρέθηκαν θετικοί.

Στο δελτίο Τύπου της ΚΟΕ την 1η Αυγούστου υπάρχει αναφορά στον διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού Μανώλη Πρέκα ο οποίος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε θετικός.

Παντού "έπαιξε" η φωτογραφία του νεαρού άσου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ χρεώθηκε τα πάντα.

Στο δελτίο Τύπου της 2ας Αυγούστου η ΚΟΕ ενημερώνει ότι βρέθηκαν άλλα 4 μέλη της ομάδας θετικά στον covid-19 και δεν υπήρχε κρούσμα στις γυναίκες. Ο Άγιος Κοσμάς έκλεισε.

Ο τελικός των νεάνιδων αναβλήθηκε, ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε ανησυχία και συνέστησε προσοχή προς όλους τους αθλητές και προπονητές αλλά τα ονόματα πουθενά.

Φυσικά δεν χάθηκαν στη διαδρομή. Κάποιος δεν ήθελε να γραφτούν. Πίσω από το θέμα υπάρχει σκοπιμότητα. Η ΚΟΕ αφού έβγαλε το όνομα του πολίστα του Ολυμπιακού δεν είχε λόγο να μην βγάλει τα άλλα ονόματα που δεν είναι παικτών της ομάδας του Πειραιά.

Γιατί θέλουν να κρύψουν τα ονόματα; Ποιος έδωσε την εντολή για να σιωπήσουν; Κερδίζει κάποιος σύλλογος από τη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων;

ΥΓ: Οι πολιτικοί που κουνάνε το δάχτυλο πρέπει να αντιμετωπίζουν ως ίσα όλα τα σωματεία. Έτσι δεν είναι;

 

Τελευταία Νέα