Επέστρεψε στη Βουλιαγμένη ο Μανώλης Μυλωνάκης

Gazzetta team
Επέστρεψε στη Βουλιαγμένη ο Μανώλης Μυλωνάκης

bet365

Ο Μανώλης Μυλωνάκης επέστρεψε μετά από 6 χρόνια στη Βουλιαγμένη.

Μετά από 6 χρόνια ο Μανώλης Μυλωνάκης επέστρεψε στη Βουλιαγμένη.

Ο πρώην διεθνής περιφερειακός μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια στον Ολυμπιακό αποφάσισε στα 35 του να κάνει αλλαγή στην καριέρα του και επέστρεψε στην ομάδα της Βουλιαγμένης όπου και ήταν από το 2011 έως το 2014 έχοντας μάλιστα κατακτήσει το νταμπλ το 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η μεγάλη επιστροφή του Μανώλη Μυλωνάκη στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι γεγονός! Ο έμπειρος περιφερειακός με τις αμέτρητες διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο θα φορέσει ξανά για τον επόμενο έναν χρόνο το σκουφάκι του ΝΟΒ, ύστερα από την τριετία 2011-2014, όπου και κατέκτησε ένα νταμπλ με τον Όμιλο.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης (γεν. 1985) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος.

Έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους, ενώ ως μέλος της Εθνικής ομάδας κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 και στο Καζάν το 2015. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, μετέπειτα αγωνίστηκε σε Εθνικό Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό και τώρα επιστρέφει στον Ν.Ο.Β.!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ν.Ο.Β., δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας! Εύχομαι να έχουμε μια υγιή αθλητική χρονιά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα