Final-4: Ο ημιτελικός βγάζει Κυπελλούχο στις γυναίκες

Gazzetta team
Final-4: Ο ημιτελικός βγάζει Κυπελλούχο στις γυναίκες

bet365

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα κοντραριστούν στον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου πόλο γυναικών που θα διεξαχθεί στις 17-18/7 στο Φάληρο.

Κέφια είχε η ...κληρωτίδα και για πρώτη φορά στο Κύπελλο πόλο γυναικών δεν θα δούμε τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Στο 3ο Final-4 που θα διεξαχθεί στις 17-18/7 στο "Ρέστειο" στο Παλαιό Φάληρο η κλήρωσε έβγαλε το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη στον ημιτελικό!

Έτσι την Παρασκευή στις 19:15 θα παίξουν οι δυο τους και ο νικητής θα έχει εύκολο έργο την επόμενη στον τελικό όπου θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Νηρέας Χαλανδρίου και ΝΕΠ.

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ το 2019 το Κύπελλο στη Χίο κέρδισε η Βουλιαγμένη η οποία έως τώρα σε 7 αγώνες δεν έχει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στη σεζόν 2019-20.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή (18/7):

19:15 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη

20:45 Νηρέας Χαλανδρίου - ΝΕΠ

Σάββατο (19/7)

21:30 Τελικός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα