ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ - ΟΦΘ 12-8: Στα «σαλόνια» της Α1 η Ένωση!

ΑΕΚ - ΟΦΘ 12-8: Στα «σαλόνια» της Α1 η Ένωση!

ΑΕΚ - ΟΦΘ 12-8: Στα «σαλόνια» της Α1 η Ένωση!

Με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον ΟΦΘ η ΑΕΚ σφάγισε την άνοδο στην Α1 και θα παίξει με τον ΓΣ Περιστερίου για την κούπα στην Α2.

Ιστορική ημέρα για το τμήμα πόλο ανδρών της ΑΕΚ αφού δυο ημέρες μετά από το αντίστοιχο των γυναικών εξασφάλισε και αυτό την άνοδο του στην Α1 πόλο ανδρών. 

Η ΑΕΚ επικράτησε με 12-8 του ΟΦΘ στη Γλυφάδα διπλασίασε τις νίκες της στα ημιτελικά της Α2 και έκλεισε θέση στα "σαλόνια" της Α1 για την περίοδο 2020-21 για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Μαζί με την ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία επέστρεψε και ο ΓΣ Περιστερίου αφού κέρδισε με 11-8 τον ΟΥΚ στο Βόλο. Οι δυο ομάδες θα παίξουν στις 11/7 για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α2. 

Τόσο η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου (ΑΕΚ) όσο και του Κώστα Λούδη (ΓΣ Περιστερίου) έδειξαν πως ήταν καλύτερες στα ημιτελικά και πήραν δίκαια την άνοδο. 

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 2-0, 3-2, 5-3

ΑΕΚ (Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης, Χατζηδάκης 1, Σάντα 1, Καψοκόλης, Λύκαρης 2, Γιαννουρής, Πετρόπουλος, Μυλωνάκης, Στελλάτος 3, Τίγκας 2, Δερμιτζάκης 2, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς,

ΟΦΘ (Δούμπας): Σιορδίλης, Γκιόκας, Παρίσης, Αληχανίδης Α. 1, Γιώρτσιος 2, Ζησίδης, Παπαθεοδώρου 2, Αληχανίδης Β. 1, Δημητριάδης 1, Χαμίτης, Αρώνης, Καρκαλιάνης 1, Φαρσάρης, Πανούσης.