Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-4 : Πρώτο βήμα τίτλου χωρίς αντίπαλο!

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-4 : Πρώτο βήμα τίτλου χωρίς αντίπαλο!

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη στον 1ο τελικό της Α1 γυναικών στον Πειραιά και θέλει άλλη μια την Τρίτη (19:00) στο Λαιμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του 11ου συνολικά στην Α1 γυναικών πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 11-4 στην έδρα της της Βουλιαγμένης στον 1ο τελικό της Α1 και θέλει άλλη μια νίκη την Τρίτη (19:00) στο Λαιμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά και έδειξε για άλλη μια φορά ότι η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο 1ο (5-1) αλλά στη συνέχεια έκανε πολλά λάθη και έκανε απλά συντήρηση...

Πυρά κατά βούληση

Στο 1ο οχτάλεπτο ο Ολυμπιακός θα κάνει... πάρτι μέσα στην πισίνα.

Η Βουλιαγμένη δυσκολεύεται να τελειώσει επιθέσεις και ο Ολυμπιακός θα φτάσει στο 3-0 πριν η Κοντονή στο 4.07 πετύχει το 1ο και μοναδικό γκολ της ομάδας της.

Πέφτει ο ρυθμός, αυξάνει η διαφορά

Στο 2ο οχτάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν έχει καλό ρυθμό, έχει πολύ κακές επιλογές στις επιθέσεις αλλά θα αυξήσει στο +5 το προβάδισμα. Στο 2.50 η Λάβι αποκρούει το χτύπημα πέναλτι της Κρίστμας.

Το οχτάλεπτο των πέναλτι

Ο Ολυμπιακός χάνει και 2ο πέναλτι στον αγώνα. Η Ελευθερία Πλευρίτου εκτελεί αλλά η Λάβι αποκρούει σε κόρνερ με το κεφάλι στο 6.15 του 3ου. Η Ασημάκη κερδίζει και 3ο πέναλτι και η Αβραμίδου στο 5.03 βρίσκει δίχτυα για το 8-2.

Στο 4ο απλά οι δυο ομάδες περίμεναν να τελειώσει ο χρόνος και μέσα στις πολλές κακές επιθέσεις είδαμε και τέσσερα γκολ. Ο Ολυμπιακός θα πετύχει σε 3 οχτάλεπτα ένα παραπάνω γκολ απ' ότι σημείωσε στο 1ο!

Τα οχτάλεπτα: 5-1, 2-1, 2-0, 2-2

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2 , Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2 , Κρίστμας 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 2, Δούλη, Πλευρίτου Β. , Τσουκαλά 1 , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Σιούτη.

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 1, Τσιμάρα 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1 , Νίνου , Πάτρα , Κότσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή 1 , Καλαϊτζή, Λάβι, Μουστακαρία , Καϊάφα .

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα