Μαρία Τσουρή: Η αφιέρωση της για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Μαρία Τσουρή: Η αφιέρωση της για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ (pics)

bet365

Η Μαρία Τσουρή αφιέρωσε το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την ΑΕΚ στις δυο φίλες της που περιμένουν απογόνους.

Μέσα σε δυο χρόνια η ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ κατάφερε από το μηδέν να φτάσει στην Α1!

Η ομάδα βασίστηκε σε νέες παίκτριες αλλά και σε "παλιές" όπως είναι η Μαρία Τσουρή. Η πρώην διεθνής τερματοφύλακας έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008) και έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το χρυσό στο World League αλλά και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2010).

Η έμπειρη τερματοφύλακας που άφησε το πόλο για να γίνει μητέρα αλλά αποφάσισε να επιστρέψει είναι η παίκτρια-κλειδί για την άνοδο στην Α1 η οποία επετεύχθει μετά από τη νίκη επί του Άρη Θεσσαλονίκης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' εθνικής.

Η Μαρία που παίζει στην ΑΕΚ μαζί με καλές φίλες της όπως είναι η Μαρία Μπαλωμενάκη και η Βάσω Μαυρέλου αφιέρωσε το πρωτάθλημα σε δυο κολλητές της και πολίστριες, την Βαγγελίτσα Μπαλωμενάκη και την Χριστίνα Δημητροκάλη, οι οποίες περιμένουν απογόνους.

Επιπλέον με post της στο instagram "αποκάλυψε" και το μυστικό της επιτυχίας: "Όταν είμαστε μαζί τα καταφέρνουμε όλα" και μαζί έβαλε και την φωτογραφία με τις συμπαίκτριες της Βάσω Μαυρέλου και Μαρία Μπαλωμενάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα