Θόδωρος Βλάχος: «Μας μένει το παράπονο ότι διακόπηκε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
Θόδωρος Βλάχος: «Μας μένει το παράπονο ότι διακόπηκε το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μίλησε για το 8ο πρωτάθλημα που έρχεται αλλά και για την διακοπή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ικανοποιημένος από την απόδοση και τη νίκη με 12-3 του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης ήταν από τους παίκτες του ο Θόδωρος Βλάχος.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου αναφέρθηκε στην κατάκτηση (θέλει 1 βαθμό σε 3 παιχνίδια) του πρωταθλήματος Ελλάδος αλλά και στην ατυχία να μην συνεχιστεί το Τσάμπιονς Λιγκ όπου ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί στο Final-8.

Η ομάδα του Πειραιά θυμίζουμε έχει συμμετάσχει σε 4 συνεχόμενα Final-8 (6) από το 2016 και έχει να επιδείξει ένα τίτλο και δυο χαμένους τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θόδωρου Βλάχου:

«Παιχνίδι ξανά, μετά από 3,5 μήνες και το περιμέναμε πως και πως. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ όρεξη και ότι ξαναβρήκαμε ένα καλό ρυθμό. Το παράπονο που μένει είναι ότι δεν ξέρουμε που θα μπορούσε να φτάσει αυτή η ομάδα και φέτος και μιλάω για την Ευρώπη. Αυτό είναι το κρίμα αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες που θα διεκδικούσαν κάτι.

Σημασία έχει σήμερα, ότι είμαστε μια ανάσα από το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, για το οποίο χρειαζόμαστε ένα βαθμό για να το κατακτήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό. Στα τρία επόμενα παιχνίδια στα οποία είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με Εθνικό, Πανιώνιο και Γλυφάδα, θα πανηγυρίσουμε ένα ακόμα τίτλο. Ένα τίτλο που τον αξίζουν και οι αθλητές και η ομάδα αυτή αλλά και ο κόσμος που όλο το χρόνο ήταν εδώ, ό,τι παιχνίδι και να παίζαμε.

Είτε ευρωπαϊκό είτε για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο κόσμος ήταν εδώ, μας στήριζε και μας απολάμβανε».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα