Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-3:«Καπάρωσαν» το 8ο σερί πρωτάθλημα οι Πειραιώτες! (pics)

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-3:«Καπάρωσαν» το 8ο σερί πρωτάθλημα οι Πειραιώτες! (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της Βουλιαγμένης θέλει ένα βαθμό στα επόμενα τρία παιχνίδια για να στεφτεί πρωταθλητής Ελλάδος στο πόλο ανδρών.

Ένα βαθμό μακριά από την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδος στο πόλο ανδρών είναι ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη του με σκορ 12-3 επί της Βουλιαγμένης σ' αγώνα της 19ης ημέρας της Α1 που διεξήχθη το Σάββατο στον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" αν και είχαν να παίξουν για 3 και πλέον μήνες λόγω του covid-19 έπαιξαν σπουδαία άμυνα και έχοντας πολλές επιλογές στην επίθεση έφτασαν άνετα στη νίκη και πλέον θέλουν στα παιχνίδια που ακολουθούν (Εθνικός (1/7), Πανιώνιος (4/7), ΑΝΟΓ (8/7) ένα βαθμό για να πάρουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός μετά από αυτή τη νίκη έφτασε στους 55 βαθμούς με την Βουλιαγμένη να μένει στους 47 και να νιώθει πλέον την... ανάσα του Υδραϊκού ο οποίος μετά από το διπλό στο "Ρέστειο" έχει 44. Βέβαια η ομάδα του Κόλιανιν εξακολουθεί να είναι το φαβορί για τη 2η θέση.

Τρία οχτάλεπτα, ένα γκολ!

Το παιχνίδι δεν "αντέχει" κριτικής. Η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να "σπάσει" την επιθετική άμυνα του Ολυμπιακού και δεν τον απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

To μοναδικό γκολ της Βουλιαγμένης στα 3 πρώτα οχτάλεπτα θα πετύχει ο Χρήστος Αφρουδάκης στο 4.17' του 1ου οχταλέπτου (2-1).

To επόμενο για την ομάδα του Κόλιανιν θα έρθει στο 4.40' πριν το τέλος του αγώνα με τον Κουρούβανη να μειώνει σε 11-2 σε επίθεση με παίκτη παραπάνω.

Στο 1.13' ο Γκιουβέτσης με πέναλτι θα μειώσει σε 12-3 ενώ για τον Ολυμπιακό έχουν σκοράρει οι νεαροί Μαθιόπουλος και Χαλυβόπουλος.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Αλέξανδρος Γούνας με 3 γκολ.

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-0, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α 1, Δαλμάρας, Μαθιόπουλος 1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Σταμέλος, Γουβής, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου, Ποντικέας, Κουρούβανης 1, Χαλκιάς, Βούκσεβιτς, Μπακαλούμης, Καστρινάκης, Βλάσσης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα