Στη... σέντρα και πάλι την Παρασκευή οι «γοργόνες» της Α1 υδατοσφαίρισης

Στη... σέντρα και πάλι την Παρασκευή οι «γοργόνες» της Α1 υδατοσφαίρισης

bet365

Επαναρχίζει την Παρασκευή (26/6) μετά από 3,5 μήνες το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών.

Το ημερολόγιο έγραφε 11 Μαρτίου 2020. Είναι η τελευταία ημέρα που στην Ελλάδα διεξήχθησαν αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Ο κορονοϊός ήταν προ των πυλών όπως και η καραντίνα και έτσι τα παιχνίδια της 13ης Μαρτίου αν και ορίστηκαν δεν διεξήχθησαν αφού οι ομάδες αποφάσισαν να μην πέσουν στο νερό.

Έτσι τα παιχνίδια εκείνα, το ΑΝΟΓ-Ολυμπιακός και το Εθνικός-Βουλιαγμένη θα διεξαχθούν στις 26 Ιουνίου 2020. Σχεδόν 3,5 μήνες μετά από το τελευταίο σπριντ στο πρωτάθλημα και έχοντας ξεπεράσει την πανδημία του covid-19 ως χώρα οι καλύτερες αθλήτριες πέφτουν και πάλι στην πισίνα.

Την Παρασκευή στις 19:30 στον Πειραιά ο Εθνικός θα υποδεχτεί τη Βουλιαγμένη και ο ΑΝΟΓ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Αυτή είναι η 2η ημέρα της Γ' φάσης η οποία έχει άλλες 3 αγωνιστικές με την τελευταία (5η) να έχει προγραμματιστεί στις 2/7.

Τότε θα προκύψουν και οι δυο ομάδες που θα συνεχίσουν στους τελικούς. Στη βαθμολογία στην 1η θέση είναι ο Ολυμπιακός με 9β και ακολουθεί η Βουλιαγμένη με 6β. Ο ΑΝΟΓ έχει 2 και μετά είναι ο Εθνικός με 1 βαθμό και χωρίς βαθμό ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Και φέτος ο τελικός όπως όλα δείχνουν θα είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη. Οι τελικοί θα κριθούν στις 2 νίκες και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4,5/7 και εάν χρειαστεί και στις 7/7.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα