ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Στη... σέντρα και πάλι την Παρασκευή οι «γοργόνες» της Α1 υδατοσφαίρισης

Στη... σέντρα και πάλι την Παρασκευή οι «γοργόνες» της Α1 υδατοσφαίρισης

Στη... σέντρα και πάλι την Παρασκευή οι «γοργόνες» της Α1 υδατοσφαίρισης

Επαναρχίζει την Παρασκευή (26/6) μετά από 3,5 μήνες το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών. 

Το ημερολόγιο έγραφε 11 Μαρτίου 2020. Είναι η τελευταία ημέρα που στην Ελλάδα διεξήχθησαν αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στην υδατοσφαίριση. 

Ο κορονοϊός ήταν προ των πυλών όπως και η καραντίνα και έτσι τα παιχνίδια της 13ης Μαρτίου αν και ορίστηκαν δεν διεξήχθησαν αφού οι ομάδες αποφάσισαν να μην πέσουν στο νερό. 

Έτσι τα παιχνίδια εκείνα, το ΑΝΟΓ-Ολυμπιακός και το Εθνικός-Βουλιαγμένη θα διεξαχθούν στις 26 Ιουνίου 2020. Σχεδόν 3,5 μήνες μετά από το τελευταίο σπριντ στο πρωτάθλημα και έχοντας ξεπεράσει την πανδημία του covid-19 ως χώρα οι καλύτερες αθλήτριες πέφτουν και πάλι στην πισίνα. 

Την Παρασκευή στις 19:30 στον Πειραιά ο Εθνικός θα υποδεχτεί τη Βουλιαγμένη και ο ΑΝΟΓ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Αυτή είναι η 2η ημέρα της Γ' φάσης η οποία έχει άλλες 3 αγωνιστικές με την τελευταία (5η) να έχει προγραμματιστεί στις 2/7. 

Τότε θα προκύψουν και οι δυο ομάδες που θα συνεχίσουν στους τελικούς. Στη βαθμολογία στην 1η θέση είναι ο Ολυμπιακός με 9β και ακολουθεί η Βουλιαγμένη με 6β. Ο ΑΝΟΓ έχει 2 και μετά είναι ο Εθνικός με 1 βαθμό και χωρίς βαθμό ο Νηρέας Χαλανδρίου. 

Και φέτος ο τελικός όπως όλα δείχνουν θα είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη. Οι τελικοί θα κριθούν στις 2 νίκες και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4,5/7 και εάν χρειαστεί και στις 7/7.