Χρήστος Λουπάκης: Από την Ελλάδα με υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Gazzetta team
Χρήστος Λουπάκης: Από την Ελλάδα με υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

bet365

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης που φοιτούσε στο CGS πήρε υποτροφία για σπουδές στο ​Fordham Rams της Νέας Υόρκης.

Το μεγάλο βήμα στην ζωή και στην καριέρα του θα πραγματοποιήσει ο Χρήστος Λουπάκης αφού εξασφάλισε πλήρη 4ετη υποτροφία για να σπουδάσει αλλά και να συνεχίζει να παίζει πόλο στο Fordham Rams της Νέας Υόρκης.

Ο Χρήστος που γεννήθηκε το 2001 και έπαιξε στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης (Α1) αλλά και είναι αρχηγός στην ομάδα Νέων του συλλόγου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο σπουδαίο Elite Athlete Programme του CGS και θα συνεχίσει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Για τον νεαρό φουνταριστό ο προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης του πανεπιστημίου Μπρίαν Μπάχαρατς είπε: «Ο Χρήστος είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος αθλητής, κορυφαίος παίκτης. Έχοντας περάσει τον τελευταίο χρόνο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ελλάδα, έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, παίζοντας εναντίον μερικών από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι ο Χρήστος θα προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας την προσεχή σεζόν και τον περιμένουμε με μεγάλη χαρά στη Νέα Υόρκη».

To Elite Athlete Programme του CGS περιλαμβάνει αθλήματα όπως είναι το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, η υδατοσφαίριση, η κολύμβηση, η ξιφασκία, το τένις, το τρίαθλο και φυσικά ο στίβος!

 

Τελευταία Νέα