Στέφαν Μίτροβιτς: Κρούση από την Ζόλνοκ στον άσο του Ολυμπιακού

Στέφαν Μίτροβιτς: Κρούση από την Ζόλνοκ στον άσο του Ολυμπιακού

bet365

Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός έχει δεχτεί κρούση από την Ζόλνοκ αλλά εκείνος θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Στα δίχτυα της ουγγρικής Ζόλνοκ έχει εισέλθει ο Στέφαν Μίτροβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός ο οποίος από το καλοκαίρι του 2019 έως και σήμερα παίζει στον Ολυμπιακό και συνεχίζει τις προπονήσεις έτσι ώστε στις 8/7 να είναι πρωταθλητής Ελλάδος δέχεται έντονη πίεση από του Ούγγρους που θέλουν να διατηρηθούν ψηλά στην Ευρώπη και να διεκδικήσουν κάτι καλό στο Champions League.

Ο Στέφαν που μαζί με την οικογένεια του έχει αγαπήσει την Ελλάδα θέλει να παραμείνει στη χώρα μας και θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι δύσκολο στην εποχή του covid-19 να του καλύψει το συμβόλαιο που είχε αυτή τη σεζόν.

Ήδη ο Μάρο Γιόκοβιτς ανακοινώθηκε από την Μπρέσια (θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο) και συνολικά οι Ιταλοί έφτασαν τα 100.000 ευρώ για να πείσουν ποσό απαγορευτικό για την ομάδα του Πειραιά.

Η ομάδα πόλο ανδρών που κατέκτησε το Champions League του 2018 και ήταν στους τελικούς της διοργάνωσης το 2016 και το 2019 για μια ακόμη σεζόν δεν έχει βασικό χορηγό την ώρα που οι Ούγγροι, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί που δεν έχουν τις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια βρίσκουν αρκετούς και δυνατούς χορηγούς.

Τώρα όσο αφορά τον Στέφαν Μίτροβιτς υπάρχει σκέψη για κίνηση από άλλη ελληνική ομάδα αλλά δύσκολο να βρεθούν τα χρήματα που ζητάει ο Σέρβος για να υπογράψει.

 

Τελευταία Νέα