Αυξάνει το μπάτζετ και «βλέπει» Ευρώπη η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Αυξάνει το μπάτζετ και «βλέπει» Ευρώπη η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού

bet365

Το τμήμα θα ενισχύσει οικονομικά ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος και θα έχει μπάτζετ για είσοδο στην τετράδα της Α1.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα δεδομένα για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού δημιουργεί η διάθεση του Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου ν' αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι του μπάτζετ της νέας περιόδου.

Ο Αργυρόπουλος, που είναι μέλος της γνωστής οικογενείας που έχει τα "Μπισκότα Παπαδοπούλου" αγαπάει τον Παναθηναϊκό και το άθλημα και εδώ και χρόνια μαζί με τον Θόδωρο Μουστακαρία είχε πάρει στις... πλάτες του τον Υδραϊκό τον οποίο και έβγαλε και Ευρώπη.

Η κίνηση φυσικά έχει την έγκριση του προέδρου του Παναθηναϊκού ΑΟ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το μπάτζετ που θα υπάρχει τη νέα σεζόν θα επιτρέπει στην ομάδα να "χτυπήσει" τετράδα και φυσικά έξοδο στην Ευρώπη.

Ο κορονοϊός αλλάζει τους συσχετισμούς στο άθλημα και με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που θα παραμείνει το φαβορί οι υπόλοιπες ομάδες 3-4 ομάδες στις οποίες θέλει να προστεθεί ο Παναθηναϊκός θα παλέψουν για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Πρώτο φαβορί για τη θέση του προπονητή είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και προπονητής που χάρισε το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας του στον Εθνικό, ο Μάκης Βολτυράκης.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε παίξει μόλις το 2015 σε τελικό στην Α1 έχοντας παίκτες όπως ο Γιώργος Αφρουδάκης και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Φέτος ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μια πολύ νεανική ομάδα με προπονητή τον Νίκο Βενετόπουλο και μέχρι την διακοπή λόγω του covid-19 ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια η ΚΟΕ αποφάσισε ότι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων τη νέα περίοδο και χωρίς πλέι οφ.

Είναι πολύ σημαντικό σ' αυτή την εποχή να εισέρχονται νέοι χρηματοδότες στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικά στην υδατοσφαίριση που έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες στην Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα