Το μήνυμα του Ολυμπιακού για την Ιταλία και το ευχαριστώ της Μπιανκόνι (pic)

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για την Ιταλία και το ευχαριστώ της Μπιανκόνι (pic)

bet365

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στήριξε πολλές επιτυχίες του και σε Ιταλούς αθλητές και προπονητές και δεν τους ξεχνάει.

Στην ιστορία του Ολυμπιακού, σε επίπεδο Ερασιτέχνη, υπάρχουν κάποια ονόματα που κάνουν... γκελ στον κόσμο γιατί έχουν συνδεθεί με σπουδαίες στιγμές του συλλόγου.

Μέσα σ' αυτά τα ονόματα είναι και κάποια... ιταλικά! Οι Ιταλοί έχουν προσφέρει πολλά στις ομάδες του Ολυμπιακού και κανείς δεν τους ξεχνά. Ποιος θα ξεχάσει τον σπουδαίο προπονητή Πάολο Μοντάλι που άλλαξε τόσα στην φιλοσοφία της ομάδας βόλεϊ ή τον Ντανιέλε Ρίτσι που οδήγησε την ίδια ομάδα στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ το 2002;

Ποιος ξεχνάει τον Λορέντζο Μπερνάρντι ο οποίος μαζί με την Καρτς Κίραλι είχε ψηφιστεί ως κορυφαίος παίκτης του 20ου αιώνα; Πέρασε το 2005 από τον Ολυμπιακό και είναι ένας παίκτης που κέρδισε τα πάντα στην καριέρα του σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Τον Πάολο Μέρλο αλλά και την Μανουέλα Σέκολο. Στην υδατοσφαίριση ποιος θα ξεχάσει την Ρομπέρτα Μπιανκόνι η οποία συνέδεσε το όνομα της με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2015 στον Πειραιά.

Η Ιταλίδα που ψηφίστηκε εκείνη την χρονιά ως η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης έχει φύγει από την Ελλάδα αλλά πάντα διατηρεί επαφές με τις συμπαίκτριες της αλλά και με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η Ρομπέρτα φόρεσε για πρώτη φορά το 2014 το σκουφάκι του Ολυμπιακού ενώ την ακολούθησε η Τζούλια Έμολο.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μείνει σιωπηλός για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (covid-19).

Ο σύλλογος με post στα social media κάλεσε τους Ιταλούς ν' αντισταθούν και τους διαμήνυσε πως είναι δίπλα τους.

Η Ρομπέρτα Μπιανκόκι που ζει μόνιμα στην Ιταλία έχει λάβει δεκάδες μηνύματα από τις παλιές συμπαίκτριες της αλλά και από τον κόσμο του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες και θέλησε να επιστρέψει την αγάπη με μήνυμα της.

«Μια φορά κόκκινη για πάντα κόκκινη. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού για την υποστήριξη. Πάντα στην καρδιά μου», έγραψε η Ρομπέρτα και ανέβασε φωτογραφία από την απονομή της κούπας του Τσάμπιονς Λιγκ του 2015!

 

Τελευταία Νέα