Ένωσαν τις δυνάμεις τους οι «γοργόνες» του ΝΟΒ και η Protergia (pics)

Gazzetta team
Ένωσαν τις δυνάμεις τους οι «γοργόνες» του ΝΟΒ και η Protergia (pics)

bet365

Η Protergia αναλαμβάνει Χρυσός Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.) για τις αγωνιστικές περιόδους 2019-2020 & 2020-2021.

Μαζί θα πορευτούν έως το 2021 η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Βουλιαγμένης και η Protergia.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σ' όλα και η Protergia θα είναι ο Χρυσός Χορηγός της ομάδας που έχει κερδίσει δυο φορές το Τσάμπιονς Καπ για τις σεζόν 2019-20 και 2020-21.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΝΟΒ:

«Η Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο polo σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια, με το 2019 να κλείνει με την ομάδα του Ν.Ο.Β. να κατακτά το Κύπελλο της Ελλάδος.

Με πολύ σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό της, η ομάδα του γυναικείου polo του Ν.Ο.Β. έχει κερδίσει 11 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 Κύπελλο Ευρώπης, 2 Super Cup Ευρώπης κι έχει συμμετάσχει στον τελικό της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης της EuroLeague 10 φορές.

Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας του Ν.Ο.Β. με την Protergia έγινε με τον 16ο Χειμερινό Διάπλου που διοργάνωσε ο Όμιλος στις 24/11/2019, όπου η Protergia μετέδωσε ενέργεια σε σχεδόν 500 χειμερινούς κολυμβητές.

Η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, εξέφρασε τη χαρά και την τιμή να σταθεί η Protergia αρωγός της Γυναικείας Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Β.: «Η Protergia, ήδη πρωταθλήτρια της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επέλεξε τις κορυφαίες αθλήτριες του Ν.Ο.Β. για να κατακτήσουν μαζί τις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην Protergia ανοίγουμε ένα δρόμο, γεμάτο δυνατότητες, όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν ενώνει τις δυνάμεις της με το Ν.Ο.Β.!»

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Β. Στέλλα Λαζάρου δήλωσε σχετικά με την συμφωνία: «Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης δέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την αρωγή της Protergia στη Γυναικεία Ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας. Τέτοιου είδους σπουδαίες πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη του αθλητισμού τόσο σε εθνικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.»

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα