Βλάχος: «Αφιερωμένο στα παιδιά της Θύρας 7»

Αντώνης Πατσούρας
Βλάχος: «Αφιερωμένο στα παιδιά της Θύρας 7»

bet365

Ο Θόδωρος Βλάχος αφιέρωσε το 7ο Κύπελλο της καριέρας του και το 21ο του Ολυμπιακού στα θύματα της Θύρας 7.

Στα 21 παιδιά της Θύρας 7 που έφυγαν από τη ζωή το μεσημέρι της 8ης Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη αφιέρωσε το Κύπελλο ο Θόδωρος Βλάχος.

Η κούπα αυτή είναι η 21η στην ιστορία του Ολυμπιακού και η 7η στην προπονητική καριέρα του.

«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Είναι μια επιβράβευση των κόπων μας. Τίποτα δεν θα έρθει μόνο του. Θέλει δουλειά. Η ομάδα έδειξε την κλάση της και κέρδισε το 21ο Κύπελλο. Συνεχίζουμε να δίνουμε τίτλους στον Ολυμπιακό και ο κόσμος είναι περήφανος και για την ομάδα πόλο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε για να μας υποστηρίξει και το χάρηκε όσο εμείς. Θέλω να αφιερώσω το 7ο Κύπελλο που κατακτώ στα χρόνια που είμαι προπονητής και το 21ο της ομάδας στα παιδιά της Θύρας 7 που έφυγαν το 1981 τόσο άδικα από κοντά μας.

Συνεχίζουμε την δουλειά έχουμε ακόμη δυο στόχους», είπε ο έμπειρος κόουτς.

O Μάρο Γιόκοβιτς από την πλευρά του τόνισε: «Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια, αλλά σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ειδικά στην άμυνα. Κάνουμε μια καλή αρχή για τη συνέχεια της σεζόν η οποία έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό τον τίτλο που κατακτήσαμε σήμερα. Αναφορικά με τον τίτλο του MVP, δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια αλλά νιώθω τιμή και προνομιούχος που τον κέρδισα και σίγουρα θα έχει ξεχωριστή θέση στο σπίτι μου».

Ο προπονητής που οδήγησε τον Εθνικό μετά από 13 χρόνια σε τελικό, ο Φάνης Κουντουδιός σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε και παίξαμε στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η συμμετοχή αυτή αποτελεί κληρονομιά για τα παιδιά και ένα κίνητρο να συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση. Αυτός ο τελικός, για τον Εθνικό, δίνει πιστεύω και ένα επί πλέον ερέθισμα στην διοίκηση του συλλόγου να συνεχίσει την προσπάθεια και να επενδύσει στο μέλλον της».

Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Φίλιππος Καραμπέτσος είπε πως αυτή ίσως είναι η τελευταία του παρουσία σε τελικό στα 42 του χρόνια:

«Από την αρχή ξέραμε το φαβορί του τελικού. Θέλαμε να το χαρούμε με τα παιδιά και να παλέψουμε όσο πήγαινε. Από ένα σημείο και μετά βέβαια, η ποιότητα και οι δυνατότητες του Ολυμπιακού, ήταν φανερές, όμως μια συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από 13 χρόνια ολόκληρα σίγουρα αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς. Αυτό κρατάμε. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σε άλλη μια τέτοια διοργάνωση που, μάλλον είναι και η τελευταία στην καριέρα μου».

 

Τελευταία Νέα