Βλαχόπουλος: «Πρέπει να πάμε στους Ολυμπιακούς»

Gazzetta team
Βλαχόπουλος: «Πρέπει να πάμε στους Ολυμπιακούς»

bet365

Να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλει για την Εθνική ο πολίστας μας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών δεν κατάφερε να συλλέξει κάποιο μετάλλιο ή να πάρει ακόμα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς τη χρονιά που πέρασε αρκέστηκε στην έβδομη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Γκουανκζού, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και λίγους μήνες νωρίτερα στο Europa Cup στο Ζάγκρεμπ.

Το 2020 προμηνύεται εξαιρετικά σημαντική χρονιά για το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου, καθώς μεγάλος στόχος είναι η παρουσία στην Ολυμπιάδα του Αυγούστου είτε μέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είτε μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Για το έτος μπει φεύγει, αλλά και αυτό που πλησιάζει μίλησε ο διεθνής πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τονίζοντας τα κάτωθι: "Η χρονιά που φεύγει δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και ήμασταν όπως έπρεπε. Ο αθλητισμός έτσι είναι όμως, με τα πάνω του και τα κάτω του. Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε το μέλλον, καθώς έχουμε μία πολύ κρίσιμη σεζόν μπροστά μας. Η Εθνική ομάδα πρέπει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να διακριθεί εκεί. Θέλει πολύ δουλειά και συγκέντρωση και να αφήσουμε ό,τι πρόβλημα υπάρχει πίσω μας. Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να επιτύχουμε. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, καθώς θα δωθεί ένα μόνο εισιτήριο, αλλά θα παίξουμε χωρίς άγχος, ενώ στο Προολυμπιακό, που δίνει 3 εισιτήρια, ίσως το άγχος να παίξει ρόλο. Εύχομαι το 2020 να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο του Ελληνικού Υγρού Στίβου, καθώς είναι το πιο σημαντικό, αλλά και για την Εθνική να βρίσκεται στο Τόκιο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι θα είμαστε".

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED