Εθνικός - ΠΑΟΚ 9-8: Μέτρησε η έδρα για τον «αυτοκράτορα»

Gazzetta team
Εθνικός - ΠΑΟΚ 9-8: Μέτρησε η έδρα για τον «αυτοκράτορα»

bet365

Ένα γκολ του Παπαδόγκωνα στα 8'' πριν το φινάλε χάρισε την 5η νίκη στον Εθνικό. Για αλλοίωση αποτελέσματος φωνάζει ο ΠΑΟΚ.

Την 5η νίκη του σε 10 παιχνίδια στην Α1 Ανδρών πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης στον Πειραιά ο Εθνικός.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού κέρδισε με 9-8 τον ΠΑΟΚ σ' αγώνα της 10ης ημέρας και έφτασε τους 15β όσους έχει και το Παλαιό Φάληρο!

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ αν και πάλεψε έως το τέλος για τη νίκη γνώρισε την 7η ήττα του σε 10 αγώνες και παρέμεινε στην 9η θέση.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 8-6 στο τέλος της 3ης περιόδου αλλά ένα γκολ του Μπλάζεβιτς στο 3.05 έφερε το παιχνίδι στο 8-8!

Τελικά τη λύση έδωσε ο έμπειρος Παναγιώτης Παπαδόγκωνας ο οποίος σκόραρε στα 8'' πριν το φινάλε και ο Εθνικός κέρδισε!

Ο ΠΑΟΚ θα διαμαρτυρηθεί έντονα αφού στην τελευταία φάση υποστηρίζει ότι το σουτ του Σαρησάββα πέρασε τη νοητή γραμμή.

O μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τάσος Πετρίδης, δήλωσε: «Ο ορισμός των εν λόγω διαιτητών σε ένα παιχνίδι αυτής της βαθμολογικής σημασίας, δεν ήταν ο κατάλληλος. Έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος, με τη διαιτησία να είναι από τις χειρότερες που έχουμε συναντήσει. Επιπλέον, καταθέσαμε ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή αθλητού, που δεν ήταν στο ρόστερ, το οποίο έχει καταθέσει η αντίπαλη ομάδα στην Ομοσπονδία».

Επιπλέον έκανε έντσταση για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή του Εθνικού Κώστα Χονδροκούκη. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δαμιανάκης-Κωνσταντινίδης.

Αργότερα με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ "φωνάζει" για αλλοίωση αποτελέσματος. Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019.

Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ήταν ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, καθώς οι δύο ομάδες ήταν μέχρι πρότινος ισόβαθμες, με τη σημερινή αναμέτρηση να κρίνει την «καθαρή» κατάληψη της 7ης θέσης.

Η αποβολή του Λέκιτς στην προτελευταία φάση του αγώνα, χωρίς να έχει κάνει κάποια παράβαση ο αθλητής μας και το σουτ του Σαρησάββα, το οποίο περνάει τη γραμμή, στην καταμέτρηση του οποίου δεν προβαίνει ο διαιτητής, έκριναν την τελική διαμόρφωση του σκορ.

Ο ορισμός των εν λόγω διαιτητών απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν ο σωστότερος, αφού με τις αποφάσεις τους, έδειξαν ότι είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα, γεγονός κατακριτέο και μη αποδεκτό από το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση την αλλοίωση αποτελέσματος στο σημερινό αγώνα, καθώς και τη στάση των αρμοδίων απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Β. Ελλάδος στο Πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες προερχόμενες μόνο από το Λεκανοπέδιο Αττικής και τις γύρω νήσους.

Τέτοια γεγονότα υποβαθμίζουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, για την ανάπτυξη της οποίας παλεύουμε καθημερινά και αδιαλείπτως.

Παρακαλούμε, όπως λάβουν όλοι οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους έναντι του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε και ελπίζουμε στο μέλλον σε καλύτερη και σωστότερη αντιμετώπιση από τους ιθύνοντες...».

Τα οχτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-2, 1-2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 2, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης 1, Λιαπάκης 2, Καραβιώτης, Κατσαγούνος Δ., Μπέλεσης, Ξυλούρης

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς 1, Προσινικλής Ν. 1, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 1, Αντιβαλίδης, Νικολαΐδης Ιωάν., Βοζίκης, Μουρατίδης 1

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα