Δείπνο σε άριστο κλίμα για την εθνική πόλο γυναικών (pic)

Gazzetta team
Δείπνο σε άριστο κλίμα για την εθνική πόλο γυναικών (pic)

bet365

Το καμπ προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με δείπνο για την εθνική ομάδα.

Σε άριστο κλίμα δείπνησαν τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών της Ελλάδος μετά από το 2ο καμπ προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2019-20.

Ο Γιώργος Μορφέσης μαζί με τους συνεργάτες του και τις παίκτριες συνέφαγαν και πλέον θα συναντηθούν ξανά τον Δεκέμβριο για ν' αρχίσουν την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη τον Ιανουάριο.

Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να έρθει μέσα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, είτε από το προ ολυμπιακό που δίνει 3 εισιτήρια.

Ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος αλλά με δουλειά η ομάδα μπορεί να παλέψει να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά από το 2008 και το Πεκίνο.

Greece national team dinner

A post shared by George Morfesis (@gmorfesis) on

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED