Ολυμπιακός - Εθνικός 15-3: Συνεχίζουν αήττητες οι ερυθρόλευκες!

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Εθνικός 15-3: Συνεχίζουν αήττητες οι ερυθρόλευκες!

bet365

Πρώτη εμφάνιση μετά από 8 μήνες για την Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Την 7η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών πόλο ο Ολυμπιακός.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κέρδισαν με 15-3 στον Πειραιά τον Εθνικό και συνεχίζουν να είναι στην κορυφή και χωρίς συγκάτοικο.

Στις... ειδήσεις της ημέρας η επιστροφή της διεθνής τερματοφύλακας Χρυσής Διαμαντοπούλου στην αγωνιστική δράση μετά από 8 μήνες απουσίας λόγω επέμβασης.

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, τα εξής: «Επιτέλους επέστρεψα μετά από οκτώ μήνες και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, για μένα και χάρηκα πολύ αυτό το παιχνίδι.
Χρειάζεται χρόνος να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο και θα συνεχίσω τη δουλειά αλλά το δύσκολο κομμάτι πέρασε. Αγωνιστικά η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση εν όψει και των ευρωπαϊκών αγώνων, που ακολουθούν σε δυο βδομάδες. Θα δουλέψουμε αυτό το διάστημα ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμες».

Τα οχτάλεπτα: 4-1, 3-1, 4-0, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Δούλη 1, Πλευρίτου Β. 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου, Φουντωτού 2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πέττα, Κούμπρα, Ρουμελιώτη, Χάουτον 2, Ζαφειράκη, Αναγνώστου, Γκοτζιά.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα