Ολυμπιακός: Θετικά συμπεράσματα στην Ουγγαρία για το γυναικείο πόλο

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Θετικά συμπεράσματα στην Ουγγαρία για το γυναικείο πόλο

bet365

Θετικό είναι το πρόσημο που συνοδεύει την ολοκλήρωση της κοινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού με την Ούιπεστ στην Ουγγαρία.

Στο διάστημα παραμονής τους στη Βουδαπέστη οι «ερυθρόλευκες» είχαν την ευκαιρία εκτός από τις κοινές προπονήσεις με την Ούιπεστ να δώσουν δυνατά φιλικά τόσο σε κανονικές συνθήκες τέλεσης αγώνα, όσο και προπονητικού χαρακτήρα, αντιμετωπίζοντας επίσης την Εθνική Ουγγαρίας και την Βάζουτας. Στα δυο πρώτα τεστ, προπονητικού χαρακτήρα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 20-14 από την Εθνική Ουγγαρίας και με 9-6 από την Ούιπεστ και στα δυο τελευταία όπου πραγματοποιήθηκαν σε κανονικές συνθήκες τέλεσης αγώνα, επικράτησε με 14-11 της Βάζουτας και με 12-9 της Ούιπεστ. Την Παρασκευή (18/10) το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή κοινή προπόνηση με την Ούιπεστ και μια βραδινή του Ολυμπιακού με την οποία ολοκληρώνεται η παρουσία στη Βουδαπέστη. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα επιστρέψει το Σάββατο το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Παυλίδης: «Αρκετά ικανοποιημένος…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Δώσαμε πολύ δυνατά παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Ουγγαρίας, την Βάζουτας και την Ούιπεστ, το οποία μας έδωσαν ρυθμό. Είχαμε την ευκαιρία να μοιράσουμε το χρόνο σε όλες τις αθλήτριες με αποτέλεσμα να πάρουν εμπειρίες και οι μικρότερες. Είδαμε τις αδυναμίες μας ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα δείγματα γραφής που παρουσιάσαμε».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED