Ο Ολυμπιακός κέρδισε 19-8 τα Χανιά στην Κρήτη (pics)

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 19-8 τα Χανιά στην Κρήτη (pics)

bet365

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 για τον Ολυμπιακό που παίζει στις 18/10 με την Καζάν στον Πειραιά.

Την 3η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο Ανδρών πέτυχε το απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός.

Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 19-8 τα Χανιά στην έδρα τους και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός που ταξίδεψε αυθημερόν στα Χανιά επιστρέφει στη βάση του για προετοιμαστεί για τον εντός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Καζάν ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18/10 (20:00, ERT Sports) στον Πειραιά.

Στον αγώνα του στα Χανιά ο Ολυμπιακός είχε την συμπαράσταση δεκάδων φίλων του που έκαναν ... ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο.

Τα οχτάλεπτα:1-4, 2-5, 3-6, 2-4

ΧΑΝΙΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν, Φωκάς, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 2, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 4, Γενηδουνιάς 4, Μπουλιούμπασιτς 2, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 3, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα