Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το ντέρμπι με τον Πανιώνιο

Gazzetta team
Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το ντέρμπι με τον Πανιώνιο

bet365

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο του πάρκου "Γουδή", για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τελικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, νικώντας 10-9 τον Πανιώνιο.

Ο Απόλλων ήταν το θεωρητικό φαβορί, αλλά ο Πανιώνιος τον δυσκόλεψε τα μέγιστα και έδειξε πως επανήλθε δριμύτερος στη μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και με 5-3 και στη συνέχεια με ένα γκολ, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν σε 6-6 και 7-7, ενώ κάποια στιγμή πέρασαν και μπροστά (7-8). Ο Καρούντζος ισοφάρισε σε 8-8 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Μοσκόφ έγραψε το 9-8, αλλά ο Γιαννόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απάντησε για τον Πανιώνιο. Ο Μοσκόφ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Απόλλωνα 2.09 πριν από τη λήξη.

Στις εξέδρες υπήρχε καυτή ατμόσφαιρα, κυρίως από τους φίλους του Απόλλωνα, αλλά υπήρχε και καλό κλίμα με ανηρτημένο συγκινητικό πανό αδελφοποίησης των δύο σωματείων που έλεγε: "Μάνα Σμύρνη παίζουν τα παιδιά σου" (δες σχετική ΦΩΤΟ").

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-4, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 4, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 2, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 3, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 3, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξίου 1, Γαβαλάς Σπ. 1, Βέκκος, Δήμου, Στάθας, Παττακός, Μπουζάλας 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα