Η πρώτη... κούπα της χρονιάς κατέληξε στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Η πρώτη... κούπα της χρονιάς κατέληξε στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 13-8 τον Υδραϊκό στον τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ και πήρε την πρώτη... κούπα της χρονιάς.

Αν και "ανεπίσημη" ο Ολυμπιακός κέρδισε την πρώτη κούπα της χρονιάς στο "Ρέστειο".

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 13-8 τον Υδραϊκό στον τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ και με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασε στην κορυφή.

Στον ημιτελικό ο Ολυμπακός κέρδισε με 10-6 τον Πανιώνιο και ο Υδραϊκός 11-7 το Π. Φάληρο.

Ο Θόδωρος Βλάχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού μ' άλλες ελληνικές ομάδες και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (5.10) αλλά και στην πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ μια εβδομάδα αργότερα.

Θα μεσολαβήσει ολιγοήμερη προετοιμασία με την Φερεντσβάρος στον Πειραιά και το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι φέτος έχει σχετικά από νωρίς στη διάθεση του το "Παπαστράτειο".

Στο μεταξύ το Παλαιό Φάληρο κέρδισε με 15-8 τον Πανιώνιο και πήρε την 3η θέση ενώ ο Εθνικός επικράτησε με 9-5 του Παναθηναϊκού και ήταν 5ος. Η τελική κατάταξη: 1. Ολυμπιακός, 2. Υδραϊκός 3. Π. Φάληρο, 4. Πανιώνιος, 5. Εθνικός, 6. Παναθηναϊκός, 7. Απόλλων, 8. ΑΝΟΓ. 9. Χανιά.

Τα στοιχεία του τελικού:

Τα οχτάλεπτα: 3-2, 3-2, 5-1, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 5, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας 1, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 2, Ίρβινγκ 1.

 

Τελευταία Νέα