Την Τουρκάλα Κους απέκτησε ο Εθνικός Πειραιώς

Gazzetta team
Την Τουρκάλα Κους απέκτησε ο Εθνικός Πειραιώς

bet365

Την απόκτησης της περσινής πρώτης σκόρερ του πρωταθλήματος, Κούμπρα Κους ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιώς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας από την Τουρκία, Κούμπρα Κους.

Η Κούμπρα Κους είναι διεθνής με την εθνική Τουρκίας και έχει συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2016 και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018.

Η νέα περιφερειακή παίκτρια του ‘αυτοκράτορα’ έχει γεννηθεί το 1994 και σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στην ΕΣΤΙ, στον ΝΟ

Λάρισας και φέτος στον Εθνικό Πειραιώς. Μάλιστα, στην περυσινή Α1 γυναικών αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με το σκουφάκι του ΝΟΛ, καθώς σημείωσε 54 γκολ!

Ήδη, η νεαρή αθλήτρια έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Φιτσανάκη που διεξάγεται κατά κύριο λόγο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager, Τάσος Σιδέρης, και ο υπεύθυνος του τμήματος, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν την Κούμπρα Κους στον ‘αυτοκράτορα’ και της εύχονται να έχει μια εξαιρετική αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες»!

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα