Την Δευτέρα στον Άγιο Κοσμά η πρώτη του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Την Δευτέρα στον Άγιο Κοσμά η πρώτη του Ολυμπιακού

bet365

Με πολλά νέα πρόσωπα η ...πρώτη της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Ξεκινάει την Δευτέρα (26/8, 11:00) στον Άγιο Κοσμά η προετοιμασία της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στον Άγιο Κοσμά και θα περιμένουν πότε θ' ανοίξει το Παπαστράτειο για να μεταφερθούν εκεί ελπίζοντας ότι το... μαρτύριο δεν θα κρατήσει όπως πέρσι όπου περιφέρονταν από πισίνα σε πισίνα.

Ο Θόδωρος Βλάχος ο οποίος είναι από το 2011 στο τιμόνι της ομάδας θα έχει και φέτος συνεργάτη του τον Βαγγέλη Δελακά ενώ στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.

Παρελθόν το καλοκαίρι αποτέλεσαν οι ξένοι Πάβιτς (σταμάτησε), Μπούσλιε (Ρέκο), Ομπράντοβιτς (Γιουγκ) αλλά και ο Γιάννης Φουντούλης ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Φερεντσβάρος αφού είχε πολύ καλή οικονομική πρόταση. Επίσης στον Υδραϊκό θα συνεχίσει ο Στέφανος Γαλανόπουλος και στη Μπρέσια ο Δημήτρης Νικολαϊδης.

Στην ομάδα έχουν έρθει οι Γιόκοβιτς, Μπουλιούμπασιτς, Μίτροβιτς, ξένοι που κάνουν τη διαφορά, ο Ζιβογίνοβιτς αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας Δαλμάρας. Επίσης από την Γλυφάδα επέστρεψε ο Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

Στόχος του Ολυμπιακού και αυτή τη χρονιά είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και η είσοδος του στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρωτάθλημα θ' αρχίσει στις 5/10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα