Βλάχος: «Οι Ιταλοί ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία»

Gazzetta team
Βλάχος: «Οι Ιταλοί ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Θόδωρου Βλάχου μετά από τον προημιτελικό με την Ιταλία.

Μετά από τον αποκλεισμό από την Ιταλία στο Παγκόσμιο της Νοτίου Κορέας ο Θόδωρος Βλάχος στάθηκε στις δηλώσεις του στα σημεία που έκριναν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Έγινε ένα παιχνίδι που ποιοτικά δεν ήταν το καλύτερο που έχουμε δει στη διοργάνωση μέχρι τώρα και από τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι οι Ιταλοί ήταν πιο ψύχραιμοι από μας σε κρίσιμες στιγμές , αν και το παιχνίδι κρίθηκε από ένα γκολ στα μέσα της 4ηςπεριόδου από τα 6μ. κι ένα φάουλ αχρείαστο. Και οι δυο ομάδες είχαν πολλά χαμένα παραπάνω .

Εμείς στο πρώτο μισό ήμασταν πολύ νευρικοί , δεχθήκαμε τα τρίτα από τα τέσσερα πρώτα γκολ χωρίς λόγο με λάθος πάσα δικιά μας και γκολ εύκολα των αντιπάλων μας, ενώ εμείς πετυχαίναμε με πάρα πολύ κόπο όλα τα γκολ. Είχαμε και ευκαιρίες στο τέλος κι ενώ ήμαστε ένα γκολ πίσω να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε . Δυστυχώς δε θα βρεθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου αλλά έτσι είναι.

Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως και οι άλλοι προημιτελικοί . Χρειαζόμασταν σε κάποια κρίσιμα σημεία πιο πολύ υπομονή και πιο πολύ προσωπική βούληση. Γίνανε πολλά λάθη, δεν τα πληρώσαμε όλα αλλά δυο λάθη στην αρχή και στο 2οοκτάλεπτο όταν δεχθήκαμε δυο γκολ εύκολα στην κόντρα από τους Ιταλούς γκολ.Γι αυτό το επίπεδο και γι αυτό το σκορ, ένα χαμηλό σκορ, τελικά αυτά τα δυο γκολ μας στοίχησαν. Πλέον έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια για να πάρουμε την καλύτερη κατάταξη από το 5-8 . Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

 

Τελευταία Νέα