Σχίζας: «Με τέτοιες μεταγραφές ο Ολυμπιακός χτυπάει πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ»

Σχίζας: «Με τέτοιες μεταγραφές ο Ολυμπιακός χτυπάει πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού σχολιάζει τις τρεις νέες μεταγραφές της ομάδας πόλο.

Δεν πίστευε στα ... αυτιά του ο Τάσος Σχίζας με τις μεταγραφές που έκανε η αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς και θα είναι και τη νέα χρονιά σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και διεθνής αμυντικός μίλησε στο gazzetta.gr για τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας.

«Τι να πω για τον Γιόκοβιτς; Αριστερόχειρας τρομερός. Μου κάνει τεράστια εντύπωση που τον έκλεισε ο Ολυμπιακός τόσο γρήγορα. Είναι εξαιρετικός και σε καλή ηλικία. Μαζί με τον Φιλίποβιτς και τον Μάντιτς είναι οι καλύτεροι αριστερόχειρες στον κόσμο. Παίζει στην πλευρά του Μυλωνάκη και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές μέσα στην πισίνα. Αυτό τον παίκτη δύσκολα τον αντιμετωπίζεις», μας λέει αρχικά για τον Γιόκοβιτς.

Στη συνέχεια σχολιάζει την απόκτηση του Μίτροβιτς: «Τι να σου πω για τον Μίτροβιτς; Πολύ καλός παίκτης. Έφυγε ο Φουντούλης ήρθε ο Μίτροβιτς. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Φερεντσβάρος και αυτός την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνει πολλά πράγματα μέσα στην πισίνα. Κολυμπάει, παίζει άμυνα, σκοράρει. Είναι λίρα 100. Ο Μπουλιούμπασιτς από την άλλη έρχεται για να καλύψει ένα κενό του Μπούσλιε που ήταν τρομερός αμυντικός. Έχει παγκόσμιες παραστάσεις και θα βοηθήσει την ομάδα η οποία μην ξεχνάμε φέτος δεν θα έχει τον Πάβιτς που είναι τεράστια απώλεια».

Ο Τάσος Σχίζας δηλώνει επίσης: «Κοίτα μ' αυτές τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός πάει πάλι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει έναν σπουδαίο ελληνικό κορμό και έχει τρεις ξένους παγκοσμίου επιπέδου. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής σ' Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα εμάς που έχουμε παίξει γι' αυτή την τεράστια ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα