Απόλλων Σμύρνης: Ιστορική έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Απόλλων Σμύρνης: Ιστορική έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 9-5 τον Εθνικό και με 2-1 νίκες κέρδισε την 3η θέση στην Α1 και την έξοδο του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέντε χρόνια μετά από την πρώτη του εμφάνιση στη Γ' εθνική ο Απόλλων Σμύρνης πανηγυρίζει την έξοδο του στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ιστορική ομάδα κέρδισε με 9-5 τον Εθνικό στον 3ο και τελευταίο αγώνα της σειράς που διεξήχθη στο Γουδή και με 2-1 πήρε την 3η θέση και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Είναι μια ημέρα δικαίωσης για όσους πίστεψαν στο όνειρο και όσους "υπηρέτησαν" και "υπηρετούν" το όραμα του Γιώργου Αφρουδάκη.

Το παιχνίδι είχε σασπνές πολλές αποβολές με αντικατάσταση (Γαλανίδης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος), προπονητών (Κουντουδιός, Μίσιτς) ενώ ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Κατρουζανάκης είδε το ματς από την εξέδρα αφού ήταν τιμωρημένος.

Τα οχτάλεπτα: 2-0, 1-1, 4-1, 2-3

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 3, Παπαδόπουλος Γεώργ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός 1, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος

Εθνικός: Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα