Παραμένει στην 4η θέση στην Α1 ο Εθνικός!

Gazzetta team
Παραμένει στην 4η θέση στην Α1 ο Εθνικός!

bet365

Μόνος 4ος ο Εθνικός μια αγωνιστική πριν το φινάλε κερδίζοντας με 14-7 τον ΟΦΘ στη Θεσσαλονίκη.

Στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α1 παρέμεινε ο Εθνικός μετά από την ολοκλήρωση της 21ης ημέρας.

Ο Εθνικός μετά από τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ στον Πειραιά κέρδισε και την άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΟΦΘ, με 14-7 στο"Ποσειδώνιο" και παρέμεινε στην τετράδα.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού θα περιμένει βέβαια ως την 22η ημέρα για να μάθει εάν θα τερματίσει σ' αυτή τη θέση αφού αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και έτσι θα πρέπει μάλλον να περιμένει και το αποτέλεσμα του αγώνα Χανιά-Γλυφάδα.

Ο Εθνικός έχει 34β και η Γλυφάδα τον ακολουθεί με 32.

Τα οχτάλεπτα: 3-5, 2-2, 1-3, 1-4.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Σιορδίλης, Δανιήλ 1, Τερτιρόπουλος, Παυλίδης Β., Γιώρτσιος 2, Μπιτσάκης, Ζαρκαντζάς, Αληχανίδης Β. 1, Δημητριάδης 3, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Βαχαρέλης, Φαρσαρής, Παπαμανωλιουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 3, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 4, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Ξυλούρης 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα