Θεοδωρόπουλος-Ντόσκας σημειώσατε... άσο (pic)

Θεοδωρόπουλος-Ντόσκας σημειώσατε... άσο (pic)

bet365

Παλιοί συμπαίκτες, "αδέλφια" αλλά την Τετάρτη αντίπαλοι προπονητές. Αργύρης Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Ντόσκας.

Αργύρης Θεοδωρόπουλος και Γιώργος Ντόσκας. Γιώργος Ντόσκας και Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Δυο σπουδαίοι παίκτες της ελληνικής υδατοσφαίρισης με κοινό παρονομαστή τις εθνικές ομάδες αλλά και τον Ολυμπιακό.

Μαζί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 ενώ ως συμπαίκτες στον Ολυμπιακό κέρδισαν τα πάντα στην Ελλάδα, για χρόνια, και διακρίθηκαν και στην Ευρώπη.

Δυο από τα πιο αγνά παιδιά του ελληνικού πόλο, τα οποία όταν κρέμασαν το σκουφάκι τους, αποφάσισαν να γίνουν προπονητές και να επιστρέψουν στις ρίζες τους. Ο Γιώργος Ντόσκας έγινε πρώτος προπονητής στην ομάδα που του έμαθε τα μυστικά του αθλήματος, το ΝΟ Χίου και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος είναι βοηθός του Τεό Λοράντος, στο Παλαιό Φάληρο, ομάδα από την οποία πήρε και μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και το μεσημέρι της Τετάρτης (27.3) στο "Ρέστειο" να βρεθούν και αντίπαλοι ως προπονητές. Ο Τεό Λοράντος ήταν τιμωρημένος και ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος ήταν πρώτος προπονητής του Φαλήρου.

Η ομάδα του Αργύρη κέρδισε για την 21η ημέρα της Α1 με 7-5 την ομάδα του Γιώργου και αποφεύγει τα πλέιτ άουτ τα οποία θα παίξει η Χίος.

Το Παλαιό Φάληρο προηγήθηκε με 4-1 αλλά η Χίος έκανε το 4-5. Δεν άντεξε όμως και μ' ένα σερί 3-0 το Φάληρο έφτασε στο 7-5 και στη νίκη! Ο Αργύρης κέρδισε στα σημεία τον Γιώργο στην πρώτη... μάχη τους αλλά σίγουρα κερδισμένο είναι το άθλημα που έχει τέτοια παιδιά στους πάγκους της Α1.

Τα οχτάλεπτα: 3-1, 1-1, 0-3, 3-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδώραπουλος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης 2, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Αλεξίου, Τρούλος 1, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 1, Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Σωτηριανός, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ. 1, Ρούντα 1, Ντούλος 1, Κούτης, Κόλλιας, Καρακούρος Μ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα