Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 15η σερί νίκη του για τα θύματα της Θύρας 7

Αντώνης Πατσούρας
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 15η σερί νίκη του για τα θύματα της Θύρας 7

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 16-6 το Παλαιό Φάληρο και ο Θόδωρος Βλάχος αφιέρωσε τη νίκη στα παιδιά της Θύρας 7.

Μετά από την παρουσία της στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κλήθηκε να παίξει το απόγευμα του Σαββάτου (9/2) με το Παλαιό Φάληρο στον Πειραιά.

Για την 15η ημέρα της Α1 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 16-6 το Παλαιό Φάληρο και ο προπονητής του Θόδωρος Βλάχος αφιέρωσε εκ μέρους όλης της ομάδας τη νίκη στα παιδιά που έφυγαν το 1981 και για τα οποία κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στο ημίχρονο. Η νίκη αυτή ήταν η 15η σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση και η 153η συνεχόμενη στην Α1.

Στον πάγκο του Παλαιού Φαλήρου κάθισε ο πρώην διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr : «Αρχικά θα ήθελα να πω για αυτή τη μέρα που κάθε χρόνο προσπαθούμε, από τη δικιά μας πλευρά, να τιμήσουμε τη μνήμη αυτών των παιδιών. Είναι μέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρευρισκόμαστε στο μνημόσυνο και να τιμούμε τον άδικο χαμό τους. Θα είναι πάντα στο μυαλό όλων.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι δείξαμε ότι δεν έχουμε ακόμα συνέλθει από το κακό τελείωμα που είχε το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν είχαμε την σωστή αντιμετώπιση του αγώνα και παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο μέτριο που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της ομάδας μας. Η συνέχεια είναι μεγάλη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζουμε αήττητοι αλλά πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε πάρα πολύ».

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-2, 5-2, 3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 3, Δεβίσης 2, Μπούσλιε 1, Κάκαρης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 3, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου 1, Τρούλος 2, Ντσούζα 1, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοσχοβέλης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα