Τα Gazzetta Awards του Χρήστου Αφρουδάκη!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards του Χρήστου Αφρουδάκη!

bet365

Ο αρχηγός της Βουλιαγμένης, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ψηφίζει τους κορυφαίους στα Gazzetta Awards - powered by Garmin!

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο αρχηγός της ομάδας της Βουλιαγμένης, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πόλο, διάλεξε τους κορυφαίους μπροστά στην κάμερα του gTV!

Αθλητής της Χρονιάς: «Τη φετινή χρονιά παρόλο που ο Πετρούνιας πήρε το χρυσό έχοντας πρόβλημα στον ώμο, θα ψηφίσω τον Στέφανο Τσιτσιπά. Είναι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και είναι στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης σ' ένα άκρως ανταγωνιστικό άθλημα. Τον ψηφίζω για να ελπίζω να φτάσει πιο ψηλά».

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Με δυο μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις θα ψηφίσω την Κατερίνα Στεφανίδη. Έχει διάρκεια και αυτό μετράει στον αθλητισμό».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα ψηφίσω τον Απόστολο Τσιτσιπά. Έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Στέφανου».

Ομάδα της Χρονιάς: «Ο Ολυμπιακός. Είναι συνεπής στα μεγάλα ραντεβού του και τα κατάφερε το 2018. Πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρέκο η οποία έχει τρομερό μπάτζετ και θέλει κάθε χρόνο την κορυφή. Είναι μια ομάδα με κορυφαίους Έλληνες παίκτες και αξίζει να την ψηφίσω» .

Αθλητής με αναπηρία: «Τον κολυμβητή Μιχαλεντζάκη, ο οποίος κατέκτησε δύο ακόμα χρυσά»

Fair play της χρονιάς: «Ψηφίζω τον Ναδάλ».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin άνοιξε.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards