Ευτυχία Καραγιάννη: «Το πόλο θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες»

Αντώνης Πατσούρας
Ευτυχία Καραγιάννη: «Το πόλο θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες»

bet365

Η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του 2004 και προπονήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου, Ευτυχία Καραγιάννη, μιλάει για το παρόν και το μέλλον στο gazzetta.gr.

Το 2004 πανηγύριζε με την εθνική ομάδα πόλο Γυναικών ανέβαινε στο 2ο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Την ίδια χρονιά κατακτούσε το Τσάμπιονς Καπ με τον ΑΝΟΓ. Η καριέρα της Ευτυχίας Καραγιάννη είναι γεμάτη επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο και είναι ευτύχημα για το Νηρέα Χαλανδρίου, που έχει αναλάβει ως προπονήτρια την γυναικεία ομάδα.

Η Ευτυχία Καραγιάννη, που το Σάββατο (14:00) θα υποδεχτεί στο Χαλάνδρι, την παλιά της ομάδα τη Γλυφάδα σ' αγώνα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1, μίλησε στο gazzetta.gr για στόχους, αγάπες, οικογένειες και το μέλλον του ελληνικού πόλο.

«Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό. Η Βουλιαγμένη έχει ενισχυθεί σημαντικά και ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ δυνατός. Αυτό είναι πολύ καλό για το άθλημα μας. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός», σχολιάζει αρχικά η Ευτυχία και εν συνεχεία μιλάει για τους στόχους της ομάδας της: «Στόχος μας έχουμε μια χρονιά καλύτερη από την περσινή και να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Δουλεύουμε σκληρά και στόχος μας είναι η βελτίωση της ομάδας αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες στον Νηρέα».

Η Ολυμπιονίκης προβλέπει λαμπρό μέλλον για το ελληνικό πόλο και εξηγεί το γιατί: «Η δουλειά στα σωματεία και στις εθνικές ομάδες είναι πολύ καλή. Υπάρχει πλούσιο ταλέντο σε άνδρες και γυναικές. Το μέλλον θα είναι λαμπρό και το πόλο θα συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Έχει προσφέρει τόσα αυτό το άθλημα». Γιατί άραγε επέλεξε να ασχοληθεί με την προπονητική; «Γιατί μου αρέσει να είμαι δίπλα σε νέα παιδιά. Να δουλεύω μαζί τους, να τους δίνω συμβουλές και να τα βλέπω να προοδεύουν. Είναι ώραιο μετά από καιρό να τα καμαρώνεις στις εθνικές ομάδες».

Η Ευτυχία που έχει "υπηρετήσει" και ως παίκτρια και ως προπονήτρια τον ΑΝΟΓ παίζει πάλι το Σάββατο απέναντι του και δηλώνει: «Το ελληνικό πόλο είναι μια οικογένεια. Έχω ζήσει ωραία χρόνια στη Γλυφάδα και κάθε παιχνίδι απέναντι της είναι πρόκληση».

Η ελληνίδα προπονήτρια έχει και μια πολύ ωραία οικογένεια και δυο παιδιά που ακολουθούν τα βήματα της. Ο γιος της παίζει πόλο στον ΝΟΒ και η κόρη της μαθαίνει την καλλιτεχνική κολύμβηση στον ίδιο όμιλο.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα