ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βλάχος: «Πήραμε μια νίκη αναμενόμενη και σχετικά άνετα»

Βλάχος: «Πήραμε μια νίκη αναμενόμενη και σχετικά άνετα»

Βλάχος: «Πήραμε μια νίκη αναμενόμενη και σχετικά άνετα»

Οι Θοδωρής Βλάχος και Στέφανος Γαλανόπουλος εκ μέρους του τμήματος πόλο της ομάδας του Ολυμπιακού μίλησαν για την επιβλητική νίκη στο ματς με τον Υδραϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μια νίκη καθαρή. Με εξαίρεση το δεύτερο οκτάλεπτο, που ήταν ισορροπημένο, ήμασταν σε όλο τον αγώνα, καλύτεροι και επικρατήσαμε σε όλους τους τομείς. Πήραμε μια νίκη αναμενόμενη και σχετικά άνετα. Πρέπει να αποβάλουμε το κακό δεύτερο οκτάλεπτο και σίγουρα κρατάμε την διάθεση να κολυμπήσουμε, να δημιουργήσουμε και να αμυνθούμε που είχαμε στον υπόλοιπο αγώνα».
 
Ο Στέφανος Γαλανόπουλος, είπε από μέρους του: «Ήταν ένας αγώνας, ουσιαστικά, προετοιμασίας, εν όψει της συνέχειας του Champions League. Τέτοιοι αγώνες είναι για να δουλεύουμε κάποια πράγματα. Δεν κοιτάμε αν είναι εύκολο ή δύσκολο κάποιο παιχνίδι, όσο να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε τα πράγματα που θέλουμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Μέσα από τέτοια παιχνίδια και ειδικά μέσα στο Παπαστράτειο, βρίσκουμε τον εαυτό μας και γινόμαστε όλο και καλύτεροι καθώς ακολουθεί πιο απαιτητική συνέχεια».