Eθνικός Πειραιά - ΝΟ Βουλιαγμένης 5-6

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Eθνικός Πειραιά - ΝΟ Βουλιαγμένης 5-6

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό με 6-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ", στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη αυτή ο ΝΟΒ σφραγίζει την 3η θέση στη βαθμολογία, με την τρίτη θέση να κρίνεται ανάμεσα στον Εθνικό και τον 3ο αυτή τη στιγμή ΝΟ Χίου την επόμενη (21η) αγωνιστική στο νησί της μαστίχας.

Ο Εθνικός κυριάρχησε είχε το πάνω χέρι στα τρία πρώτα οκτάλεπτα προηγούμενος 1-0, στην πρώτη περίοδο και 3-1 στο ημίχρονο.

Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να έχουν τον έλεγχο στο σκορ με 4-2.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΝΟΒ πέτυχε το πρώτο του γκολ, στο 1.40 πριν από τη λήξη της β' περιόδου!

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, οι παίκτες του Κώστα Λούδη ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση φτάνοντας στην ανατροπή.

Προηγουμένως ο Εθνικός προηγήθηκε 5-3, με την Βουλιαγμένη να μειώνει σε 5-4 στο 1.09 πριν από τη λήξη. Στο φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Φώσκολο που δεν δόθηκε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-6

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 1-1, 1-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης, Παπαγεωγίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 2, Γέμελος, Σκληρός, Πιττούλης, Πρωτοψάλτης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Κουρούβανης Ν.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα