Πάντοβα - Ολυμπιακός 4-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πάντοβα - Ολυμπιακός 4-10

bet365

Ο Ολυμπιακός άργησε να ...πάρει μπρος, αλλά όταν το έκανε συνέτριψε με 10-4 την Πάντοβα, στον ημιτελικό του LEN Trophy Final 4, που διεξάγεται στο Ματαρό και πλέον τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη ονειρεύονται το 4ο ευρωπαϊκό τίτλο!

Ως συνήθως οι παίκτριες του Ολυμπιακού δοκίμασαν τις αντοχές της καρδιάς του προπονητή τους Χάρη Παυλίδη και των φίλων της ομάδας που παρακολούθησαν ζωντανά την αναμέτρηση. Με απανωτά λάθη και απίστευτα νευρικό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, με την Μανωλιουδάκη να ισοφαρίζει στην εκπνοή του δεύτερου οκταλέπτου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο γκολ για τις ερυθρόλευκες πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Έμολο στο 3:05 πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου και τα διπλασίασε με την Μανωλιουδάκη 0:18 για τη λήξη του ημιχρόνου.

Έκτοτε ο Ολυμπιακός μπήκε μεταμορφωμένος στο τρίτο οκτάλεπτο και έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, αφήνοντας μηδενικά περιθώρια αντίδρασης στις Ιταλίδες. Στο τρίτο οκτάλεπτο πέτυχε 6 γκολ, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ (3-8) και στην ψυχολογία.

Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Πλέον ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει την αντίπαλο του στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα προκύψει από τον ημιτελικό ανάμεσα στις Ματαρό - Ντουναϊσβάρος.

Πάντοβα – Ολυμπιακός 4-10
Οκτάλεπτα
: 2-1, 0-1, 1-6, 1-2
Πάντοβα: Τίλμαν 1, Μπαρζόν 1, Σόχι 1,
Ολυμπιακός: Έμολο 3, Μανωλιουδάκη 1, Τσουκαλά 2, Αβραμίδου 2, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Ελ. 1,

 

Τελευταία Νέα