Ουγγαρία - Ελλάδα 9-9

Ουγγαρία - Ελλάδα 9-9

bet365

Η εθνική ομάδα των ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουγγαρία με 9-9, στο ματς της πρεμιέρας για το Super Final του Europa Cup.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο οκτάλεπτο, με την εθνική να αποκτά προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο (3-6).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Ούγγροι ισοφάρισαν σε 6-6 με τους τους Βάμος, Γιάνσικ Ντ. και Μπάτορι, όμως η εθνική απάντησε παίρνοντας ξανά το προβάδισμα σε 6-7.

Στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου ο Μπάτορι ισοφάρισε ξανά σε 7-7, με τους Γενηδουνιά και Βλαχόπουλο να βάζουν ξανά μπροστά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 7-9.

Ωστόσο, οι Ούγγροι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Μέτσεϊ και Μάνχερτζ φέρνοντας ισορροπία στο ματς.

Ουγγαρία – Ελλάδα 9-9

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-1, 3-2

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτζ 1, Ζαλάνκι 1, Βάμος 1, Μέτσει 1, Γιάνσικ Ντ. 1, Γιάνσικ Ζ. 1, Ανγκιάλ, Μπάτορι 3, Μπεντό, Κόβατς, Βόγκελ

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 2, Φουντούλης, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα