Παυλίδης: «Όπως ξεκίνησαμε φοβήθηκα πάρα πολύ»

Παυλίδης: «Όπως ξεκίνησαμε φοβήθηκα πάρα πολύ»

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης δεν έκρυψε στις δηλώσεις του μετά το ματς, ότι στην αρχή φοβήθηκε βλέποντας την εικόνα της ομάδας του, όμως μετά το ημίχρονο και την αλλαγή στην αμυντική τακτική, ηρέμησε!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης σημείωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ άγχος. Γι αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει αύριο. Γι αυτό και οι δυο μπήκαμε πολύ τρακαρισμένοι και εμείς κάναμε παιδικά λάθη και για αυτό το σκορ του ημιχρόνου ήταν 7-7. Στη συνέχεια αλλάξαμε την άμυνα μας γίναμε λίγο πιο κυνικοί σε ορισμένα πράγματα.

Η Μόνικα σήμερα ήταν σε φανταστική μέρα και πέτυχε προσωπικά γκολ σε κρίσιμα σημεία, βοηθώντας την ομάδα να ξεκολλήσει. Έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλη παίκτρια και αυτό νομίζω μας έδωσε τη νίκη. Φυσικά, καθοριστική ήταν η επέμβαση της Διαμαντοπούλου στη φάση του πέναλτι. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι αν έμπαινε το γκολ. Από το +1 πήγαμε στο +3 και εκεί κάπου τέλειωσε το παιχνίδι»

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για το αν πηγαίνει ο Ολυμπιακός με καλύτερες προϋποθέσεις στο final-4 του Len Trophy αποφάνθηκε: «Ψυχολογικά είναι μεγάλη προώθηση στις παίκτριες, πρέπει όμως να διορθώσουμε την άμυνα μας, είναι το τρίτο σερί ματς που δεχόμαστε πάνω από 10 γκολ, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είμαστε ομάδα που στηρίζεται στη άμυνα μας και αν δεν διορθωθεί αυτό δεν θα έχουμε τύχη.

Όπως ξεκίνησαμε φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί έβλεπα ότι δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε και το χειρότερο ήταν ότι δεν διορθωνώταν η άμυνα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα διορθωνόνταν, αλλά φτάσαμε στο ημίχρονο και αυτό δεν είχε συμβεί. Εκεί αποφασίσαμε να αλλάξουμε την άμυνα μας και η μας ταίριαξε καλύτερα και γι αυτό κερδίσαμε».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Πλευρίτου αποφάνθηκε: «Όλα τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη είναι πολύ δυνατά. Ήταν ένας τελικός, θα μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, το δείξαμε στην πισίνα. Γράψαμε ιστορία γιατί είναι το πρώτο στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αυτή η ομάδα είχε παρελθόν έχει παρόν και θα έχει και μέλλον.

Επόμενος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό. Υπήρχε πολύ άγχος και πολλή ένταση και από τις δύο ομάδες και είναι λογικό. Αν και είμαστε κουρασμένες δείξαμε τον καλύτερο μας εαυτό, διορθώσαμε κάποια λάθη που ήταν συνέπεια του άγχους, για το ότι παίζαμε σε έναν τελικό και τώρα στο μυαλό μας είναι ο επόμενος στόχος.
Πριν από μία εβδομάδα πανηγυρίσαμε με την εθνική το Europa Cup, το πρώτο στην ιστορία, και τώρα σαν Ολυμπιακός το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία. Φαίνεται ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό.
Η Βουλιαγμένη»

Τέλος, η πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης, Άλκηστις Αβραμίδου είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Στην αρχή η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, είχαμε κάποια κενά στην άμυνα, αλλά στην πορεία ελέγξαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να κοντρολάρουμε άμυνα και επίθεση. Είμαστε χαρούμενες που καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο Κύπελλο, συγχαρητήρια για την ομάδα. Για το ότι αναδείχθηκα πρώτη σκόρερ, σήμερα είμαι εγώ, αύριο κάποιος άλλος, σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος.

Η Βουλιαγμένη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε ότι το θέλει πάρα πολύ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Βουλιαγμένης, με τα περισσότερα είμαι συμπαίκτρια και στην εθνική ομάδα και ξέρω πόσο ταλαντούχες και υψηλού επιπέδου είναι ως παίκτριες. Νομίζω ότι το θέλαμε λίγο παραπάνω και φάνηκε στα δύο τελευταία οκτάλεπτα και γι αυτό το πήραμε. Δεν πάμε ως Κυπελλούχοι στο ευρωπαϊκό μας, πάμε για να κερδίσουμε το πρώτο ματς με την Πάντοβα και μετά στόχος είναι η κατάκτηση του τελικού. Τα βήματα πρέπει να τα κάνουμε ένα ένα γιατί την έχουμε πατήσει πολλές φορές»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα