Oλυμπιακός - Υδραϊκός 15-3

Oλυμπιακός - Υδραϊκός 15-3

bet365

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 15-3 τον Υδραϊκό στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ», στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ανδρών.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πέτυχαν την 19η νίκη σε ισάριθμους αγώνες και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι για το Champions League.

Oι ερυθρόλευκοι μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους.

Στο πρώτο οκτέλπτο οι δυνατές άμυνες και από τις δύο ομάδες, είχαν ως αποτέλεσμα το σκορ να μείνει χαμηλά και τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0.

Ωστόσο, στη συνέχεια μπήκε το σχέδιο... εξόντωσης του αντιπάλου, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πετύχουν ακόμα 13 γκολ, την ώρα που ο Υδραϊκός βρήκε για πρώτη φορά το δρόμος προς τα δίκτυα με τον Χαραλαμπόπουλο στον παίκτη παραπάνω στα μισά του τρίτου οκταλέπτου!

Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό.

Κορυφαίοι επιθετικά ήταν οι Αργυρόπουλος και Μουρίκης, οι οποίοι πέτυχαν από 4 γκολ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο osfp.gr μετά την λήξη της αναμέτρησης τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε μεν λίγο νωθρά για εμάς, αλλά στην άμυνα δεχτήκαμε πάλι μόλις τρία γκολ. Αυτό που περιμένουμε είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με την Παρτιζάν. Είμαστε το φαβορί, η Παρτιζάν είναι στο τέλος του ομίλου αλλά θέλουμε να παίξουμε με προσοχή».

Ο Στέφανος Γαλανόπουλος δήλωσε: «Προερχόμασταν από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν πολύ σημαντικό για μας και σήμερα ήταν ένα τεστ εν όψει του αγώνα με την Παρτιζάν. Διορθώσαμε κάποια πράγματα που θέλαμε και συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά κοιτώντας τα παιχνίδια ένα ένα για να φτάσουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΥΔΡΑΙΚΟΣ 15-3

Οκτεπτα: 2-0, 5-0, 4-2, 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 4, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Ομπράντοβιτς 2, Πρέκας, Γαβαλάς.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης 1, Βιττέλας, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα