Ισοπαλία πρόκρισης από τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Ισοπαλία πρόκρισης από τα κορίτσια του Ολυμπιακού

bet365

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, που ήρθε ισόπαλος με 10-10 στη Ρωσία κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αιφνιδιάστηκε στο πρώτο οκτάλεπτο, από τις Ρωσίδες που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και κατάφερε να ισοφαρίσει πηγαίνοντας στο ημίχρονο έχοντας φέρει στα ίσια το ματς (4-4).
Οι "ερυθρόλευκες" συνέχιζαν να ανεβάζουν στροφές και μάλιστα πήραν "κεφάλι" στο σκορ με 9-7 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Κίρισι με ένα σερί 3-0 πέρασε μπροστά στο σκορ με 10-9, με την Αλεξανδρα Ασημάκη να ισοφαρίζει σε 10-10 λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, σκορ που δίνει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης στον Ολυμπιακό.
Ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά στις 16 Μαρτίου.
ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-10
Οκτάλεπτα: 2-0, 2-4, 3-5, 3-1
Κίνεφ Κίρισι (Αλεξάντρ Καμπάνοφ): Καρνάουχ, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Ντιατσένκο 3, Κρίμερ 1, Καμζάεβα, Κιρίλτσεβα, Ιακούσεβα, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα 2, Ρίζκοβα 1, Σμίκοβα
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα