ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-18

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-18

bet365

O Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 18-4, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι «ερυθρόλευκοι», έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 4-1 ή στο πρώτο οκτάλεπτο.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, μπλόκαρε αμυντικά επιτρέποντας τον ΠΑΟΚ να μειώσει σε 3-6 στο ημίχρονο. Ωστόσο, με το 5-1 του τρίτου οκταλέπτου και το 7-0 του τελευταίου διέλυσαν αγωνιστικά και ψυχολογικά τον «Δικέφαλο».

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει διαφορά 3 τερμάτων στο πρώτο οκτάλεπτο (4-1). Στην συνέχεια ανέβαζε σταδιακά το σκορ και με ένα εκρηκτικό τελευταίο οκτάλεπτο διαμόρφωσε το τελικό 18-4.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος σε 9 παιχνίδια, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο κόντρα στον ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-18

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-5, 0-7

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Στάθης, Μπόλκας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας 1

Διαιτητές: Καρούλης, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντζος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα