Απόλλων - ΑΝΟ Γλυφάδας 12-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Απόλλων - ΑΝΟ Γλυφάδας 12-7

bet365

Ο νεοφώτιστος Απόλλων νίκησε 12-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας και διατηρήθηκε αήττητος για 4ο σερί ματς στην κορυφή της βαθμολογίας με τον πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακό.

Η ομάδα του απόντος από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας Γιάννη Κατρουτζανάκη, ξεκίνησε αναγνωριστικά στο πρώτο οκτάλεπτο, με τη λήξη του οποίου ήταν ισόπαλη με την Γλυφάδα, όμως στο ημίχρονο προηγήθηκε με 5-3.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη βρήκαν απαντήσεις στο τρίτο οκτάλεπτο, με τους Σμυρνιούς να τελειώνουν το ματς στην τελευταία περίοδο να σφραγίζουν τη νίκη, χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις των Μοσκόφ και Λέκιτς, οι οποίοι πέτυχαν από 5 γκολ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 2.00 πριν από τη λήξη της β' περιόδου ήρθε στη γραμματεία οριώμενος ο παράγων του ΑΝΟ Γλυφάδας Αναστάσιος Παπαναστασίου και διαμαρτυρόταν. Απομακρύνθηκε με τη συνδρομή της Αστυνομίας".

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 3-3, 4-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 5, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., 1, Λέκιτς 5, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Τροβάς, Γιαννουρής.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δ. Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 2, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

Διαιτητές: Σπανούδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα