ΠΑΟΚ - Απόλλων 8-9

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΠΑΟΚ - Απόλλων 8-9

bet365

Μπορεί το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο πόλο μόλις να ξεκίνησε, όμως οι διαθέσεις του Απόλλωνα είναι ξεκάθαρες ήδη από τη 2η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποία πήρε το διπλό στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουντζανάκη επικράτησε 9-8 του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συναπτή νίκη έπειτα από αυτή της πρεμιέρας επί του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Θεσσαλονικείς, προηγήθηκαν και με τρία γκολ διαφορά και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι όμως ο Απόλλων κατάφερνε να μειώνει στο ένα γκολ (εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις, κάτι δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Απόλλων, ο οποίος με ένα σερί τριών τερμάτων σφράγισε τη νίκη. Ο Μοσκόφ μείωσε σε 8-7, στο 7.23 πριν από τη λήξη, ο Λέκιτς ισοφάρισε 8-8, στο 3.34 πριν από το φινάλε και ο Φωκάς πέτυχε το νικητήριο γολ στον παίκτη παραπάνω (8-9), 26 δευτερόλεπτα πριν από την κόρνα. Ο ΠΑΟΚ είχε στο τέλος ευκαιρία με παίκτη παραπάνω, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-2, 0-3.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Κουλούρης 3, Σιώπκας, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Μπόλκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς Λ., Μητρόπουλος, Φωκάς 1, Μοσκόφ 2, Γιαννουρής, Παπαδόπουλος Γ. 1, Λέκιτς 2, Παπάκος 1, Δερμιτζάκης Δ. 1. Δερμιτζάκης Χρ. 1, Καστανάκης, Μιχαλόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα