Ποδηλασία: Στο «τραπέζι» η επιστροφή του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Gazzetta team
Ποδηλασία: Στο «τραπέζι» η επιστροφή του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

bet365

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τους ποδηλάτες της εθνικής ομάδας στο ΟΑΚΑ και έριξε την ιδέα της αναβίωσης του Γύρου Ελλάδας

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες ο Λευτέρης Αυγενάκης και συγκεκριμένα στο ποδηλατοδρόμιο, όπου συνομίλησε με τους αθλητές της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, αλλά και τον σπουδαίο ολυμπιονίκη Μαρκ Κάβεντις που προετοιμάζεται στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, έβγαλε και… είδηση καθώς ανέφερε ότι ένα από τα πράγματα που σκοπεύει να κυνηγήσει το επόμενο διάστημα είναι η αναβίωση του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Οπως αναφέρει και σε ποστάρισμά του στο Facebook, θέλει, όπως και με το Ράλλυ Ακρόπολις, να επιστρέψει μια αθλητική διοργάνωση που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τουρίστες, καθώς ο αθλητικός τουρισμός σε τέτοια event φέρνει σημαντικά έσοδα (τρανή απόδειξη ο διεθνής κλασικός μαραθώνιος, αλλά και το Ράλλυ Ακρόπολις από το παρελθόν).

«Την αναβίωση του Ποδηλατικού Γύρου είχα την ευκαιρία να τη συζητήσω και με τον Βασίλη Αναστόπουλο, τον προπονητή του σπουδαίου Βρετανό ποδηλάτη, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε πίστα και δρόμο, Mark Cavendish, τον οποία καλωσόρισα και ευχαρίστησα επειδή επέλεξε την Ελλάδα για την συνέχιση της προετοιμασίας του. Είναι η κατάλληλη ώρα να αρχίζουμε να εξετάζουμε, μαζί με την Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την αναβίωση του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης στην δήλωσή του.

ΟΑΚΑ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ Στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ είχα την ευκαιρία να μιλήσω με μέλη της Εθνικής ομάδας, που...

Posted by Λευτέρης Αυγενάκης on Wednesday, May 12, 2021
 

Τελευταία Νέα