Ποδηλατικός αγώνας μνήμης στο Ζαγόρι

Gazzetta team
Ποδηλατικός αγώνας μνήμης στο Ζαγόρι

bet365

Ο Δήμος Ζαγορίου διοργανώνει τον 2ο Ποδηλατικό Αγώνα 83km αφιερωμένο στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά που καταστράφηκαν από τα στρατεύματα κατοχής

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 και ώρα 10.00 με εκκίνηση από το «Χάνι» στην κάτω πλατεία του Γρεβενιτίου και τερματισμό στον ίδιο χώρο στο χωριό Γρεβενίτι, με την τεχνική υποστήριξη της Εταιρείας Διοργάνωσης Αθλητικών Event “MyAdventure”. Ο αγώνας ξεκινά από το χωριό Γρεβενίτι και η διαδρομή των 83km με 1.700m θετική υψομετρική διαφορά συνεχίζει στα ακόλουθα χωριά: Φλαμπουράρι, Ελατοχώρι, Μακρίνο, Καστανώνας, Δόλιανη, Λεπτοκαρυά, Φραγκάδες, Διπόταμο, Ανθρακίτης, Καβαλάρι, Καρυές, Μηλιωτάδες, τριστενο Ασπραγγέλων καιτερματίζει στο χωριό Γρεβενίτι. Στον ποδηλατικό αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για αυτούς με υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη όσον αφορά στη φυσική τους κατάσταση και στην ικανότητά τους να συμμετάσχουν. Η Διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας, φθοράς ή απώλειας αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων, εξαρτημάτων κλπ.

To κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή είναι 15€ και περιλαμβάνει τον αριθμό (ΒΙΒ number), το τσιπ χρονομέτρησης, t-shirt της Διοργάνωσης, υδροδοσία και τροφοδοσία στη διάρκεια του αγώνα, καθώς και γεύμα αποκατάστασης.

Η Διοργάνωση έχει θεσμοθετήσει τις ακόλουθες κατηγορίες:

1.Γενική Κατηγορία

2.Κάτω των 21 ετών

3.Κατηγορία Γυναικών

4.Ηλικιακές Κατηγορίες: 40-49 και 50-59

 

Τελευταία Νέα