Πινγκ Πονγκ: Αποκλεισμός στο προ ολυμπιακό για Τόλιου-Σγουρόπουλο

Gazzetta team
Πινγκ Πονγκ: Αποκλεισμός στο προ ολυμπιακό για Τόλιου-Σγουρόπουλο

bet365

Η Κατερίνα Τόλιου και ο Γιάννης Σγουρόπουλος αποκλείστηκαν την Πέμπτη από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού προ ολυμπιακού της Πορτογαλίας. Στη μάχη ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Εκτός συνέχειας στο προ ολυμπιακό της Ευρώπης που "φιλοξενεί" το Γκιμαράες της Πορτογαλίας έμειναν την Πέμπτη η Κατερίνα Τόλιου και ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Η Κατερίνα Τόλιου έδωσε την μάχη της στο καθοριστικό ματς με την Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια για το 1ο γκρουπ του σταδίου 1 και γνώρισε καταδικαστική ήττα με 4-2 σετ.

Από την άλλη ο Γιάννης Σγουρόπουλος, έχοντας και την πίεση ότι χρειαζόταν ευρεία νίκη στο ματς της 3ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και με ήττα 4-1 σετ από τον Λευκορώσο Αλεξάντρ Κάνιν (νούμερο 21 στη διοργάνωση) ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Γκιμαράες.

Η ελληνική αποστολή προχωρά πλέον στην πορτογαλική πόλη μόνο με τον Παναγιώτη Γκιώνη. Το 3ο φαβορί των αγώνων είναι απευθείας στο στάδιο 2 και το νοκ άουτ ταμπλό και μετά την ολοκλήρωση των γκρουπ περιμένει τη νέα κλήρωση για την έναρξη της προσπάθειάς του.

 

Τελευταία Νέα