Παναθηναϊκός: Στήριγμα στο πινγκ πονγκ από τον κόσμο (pic)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Στήριγμα στο πινγκ πονγκ από τον κόσμο (pic)

bet365

Το πινγκ πονγκ θα είναι το πρώτο τμήμα που θα στηρίξουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού μέσω του «Σύλλογος πιο Μεγάλος».

Από τις πρώτες κινήσεις που υπήρξαν μόλις έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχωρεί και από τον Ερασιτέχνη, ήταν ο «Σύλλογος πιο Μεγάλος». Φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να ανοίξουν έναν λογαριασμό πάντα σε συμφωνία με την διοίκηση προκειμένου να βοηθήσουν τμήματα του Συλλόγου. Το πρώτο που θα βοηθήσουν θα είναι το πινγκ πονγκ, όπως έγινε γνωστό από την σελίδα της κίνησης αυτής στο Facebook.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά έχει ως εξής: «Η "πράσινη" επιτραπέζια αντισφαίριση, ένα από τα πλέον ιστορικά τμήματα του Παναθηναϊκού, θα είναι το πρώτο χρονικά τμήμα που θα βοηθήσουμε μέσω της καμπάνιας "Σύλλογος Πιο Μεγάλος".

Το τελευταίο πρωτάθλημα Ελλάδας κατακτήθηκε πριν από 45 ολόκληρα χρόνια. Οι άνθρωποι του τμήματος, καθώς και εμείς ως μέλη του εγχειρήματος, θέλουμε να αλλάξει αυτό. Συνεπώς, τη Δευτέρα θα ανακοινώσουμε δύο κινήσεις που θα ενισχύσουν σοβαρά το τμήμα στο μεγάλο σκοπό: να καθίσει ξανά στο θρόνο του.

Αυτό που θέλουμε από όλους εσάς είναι μία μικρή οικονομική μετάγγιση. Ακόμα και τα 10 ευρώ είναι πολύτιμα για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση τίτλων και διακρίσεων σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπορ. Η επιτυχία της καμπάνιας θα πιστωθεί σε εσάς. Ήδη, η ανταπόκρισή σας είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική και πολύ παναθηναϊκή.

Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά τον αριθμό λογαριασμού που μας έχει παραχωρήσει για την καμπάνια η διοίκηση του Ερασιτέχνη:

GR4601403440344002002002028 (Alpha bank). Δικαιούχος: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (στην αιτιολογία μην ξεχνάτε να αναγράφετε "1908" και το ονοματεπώνυμό σας, επειδή θα αποσταλούν εν καιρώ επίσημα ευχαριστήρια διπλώματα σε όλους όσοι συνεισέφεραν).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, για τα πολύ καλά λόγια που μας στέλνετε στο inbox, μα, το κυριότερο: που μοιράζεστε το ίδιο όραμα με εμάς...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα