Πινγκ Πονγκ: Αισιοδοξία για την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Gazzetta team
Πινγκ Πονγκ: Αισιοδοξία για την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

bet365

Όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο το Ευρωπαϊκό ανδρών-γυναικών.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων 2020 παραμένει κανονικά στο καλεντάρι για το διάστημα από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στη Βαρσοβία και η ETTU συνεργάζεται στενά με την Πολωνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (PZTS) ώστε να παραδώσουν το κορυφαίο event στον καθορισμένο χρόνο με όλα τα μέτρα προστασίας φυσικά για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, έχοντας παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την μεταβαλλόμενη κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι ETTU και PZTS αισιοδοξούν ότι η ευρωπαϊκή οικογένεια του αθλήματος μπορεί να συναντηθεί στη Βαρσοβία και να διαγωνιστεί για τους πέντε τίτλους, σε απλό αλλά και διπλό.

«Πριν από μερικές εβδομάδες διστάζαμε για την πιθανότητα να διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Τώρα, αισθάνομαι ενθουσιασμένος, που μπορώ να δηλώσω με σιγουριά ότι χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες των Πολωνών φίλων μας, το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί. Φυσικά οι συνθήκες διεξαγωγής θα είναι διαφορετικές από τις συνηθισμένες, καθώς πρέπει να ληφθούν όλες οι οδηγίες για την υγεία και την προστασία από τον COVID-19. Επίσης, ελπίζουμε σίγουρα ότι όλοι οι παίκτες, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα μπορούν να προετοιμαστούν σωστά και να έρθουν ν’ αγωνιστούν στη Βαρσοβία, μετά από μία πολύ μακρά περίοδο ανεπιθύμητης «ξεκούρασης», ανέφερε ο πρόεδρος της ETTU Ρόναλντ Κράμερ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της PZTS Ντάριους Σουμάχερ, είπε: «Η Πολωνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έχει την τιμή να οργανώσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Η τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση είναι απαιτητική για όλους μας τους τελευταίους μήνες. Γνωρίζουμε τους κανονισμούς των χωρών λόγω της πανδημίας. Ως διοργανωτές αυτής της ιστορικής και λαμπρής αθλητικής εκδήλωσης μπορούμε να εγγυηθούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Η πολωνική ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Αθλητισμού της Δημοκρατίας της Πολωνίας που υποστηρίζει τις προσπάθειές μας να οργανώσουμε το μεγάλο event, όπως είχε οριστεί για το διάστημα 15 με 20 Σεπτεμβρίου.

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση ετοιμάζεται φυσικά για την κορυφαία διοργάνωση σαν να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος αναβολής από τον κορωνοϊό, ενώ θυμίζουμε ότι για τον Σεπτέμβριο (1-11) έχει προγραμματιστεί πια και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του Ζάγκρεμπ, όπου επίσης δήλωσε συμμετοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα